Operatorii HoReCa suspendă miercuri activitatea timp de o oră, pentru a atrage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de angajați din sector

Operatorii HoReCa suspendă miercuri activitatea timp de o oră, pentru a atrage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de angajați din sector
person Horeca
access_time_filled

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) organizează miercuri, 19 august, între orele 17.00-18.00, un protest pașnic, prin suspendarea activității. Toți  cei  care  lucrează  în  sau  pentru  industria  HORECA  pot  participa  la  protest, pentru a trage împreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de angajați din sector. 

protesthoreca

Recurgem la această soluție deoarece numeroasele apeluri făcute de HORA la adresa guvernului au rămas fără răspuns iar responsabilitatea pe care o avem față de angajații noștri nu ne poate lăsa nepăsători. Locurile de muncă din industria ospitalității salvează vieți!”, subliniază reprezentanții HORA.

Cei care vor să ia parte la protest, o pot face astfel:

  • Accesează link-ul https://we.tl/t-k6jCEE6YkQ unde se găsesc toate pancartele în format de print
  • Printează pancartele pentru toți membrii echipei
  • Opresc activitatea comercială începând cu ora 17:00 și se poziționează în fața restaurantelor și a teraselor cu pancartele din link-ul de mai sus printate, până la ora 18:00.

Totodată, reprezentanții HORA recomandă distribuirea acestor pancarte pe toate canalele de comunicare și Social Media, atât ale restaurantelor și teraselor, cât și pe conturile personale, pentru un impact cât mai mare. Afișele se pot printa și pentru a fi afișate la intrarea în restaurant sau terasă.

Miercuri, între orele 17:00 și 18:00 întrerupem vânzarea și ne poziționăm în fața restaurantelor și a teraselor cu pancarte însoțite de mesaje ferme, prin care ne exprimăm, pașnic și conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulțumirea față de măsurile adoptate”, spun reprezentanții HORA.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302