Pegasus Airlines operează şi în România

Pegasus Airlines operează şi în România
person Horeca
access_time_filled

Pegasus Airlines operează și în România

Compania aeriană turcă Pegasus Airlines a anunțat că începând cu 16 mai 2011 va începe să opereze curse București -Istanbul. Cursele vor pleca de pe aeroportul Otopeni de cinci ori pe săptămână, lunea, miercurea, joia, vinerea și duminica, iar prețurile vor începe de la 49,99 euro. Pegasus Airlines este un operator low-cost turc dotat cu o flotă de 36 de avioane Boeing.

pegasus 2

Turiștii români care aleg să zboare cu Pegasus Airlines pot să se conecteze cu ușurință din București via Istanbul și la alte destinații precum: Adana, Izmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakir, Dalaman, Ankara, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya,Samsun, Trabzon si Beirut, Cologne, Copenhaga, Cipru de Nord (Ercan), Kharkiv, Krasnodar, Marseilles, Londra, Berlin, Tbilisi, Viena.

pegasus 3

Bilete și orarul de zbor se găsesc la Tal Aviation, reprezentant al Pegasus Airlines în România și totodată pe site-ul www.flypgs.com.

Istanbul este una dintre cele mai dorite destinații ale Europei pentru un city-break și a fost capitală europeană culturală în 2010.

istanbul(2)

„Fiind în afara zonei euro, vă veți putea bucura fără prea multe eforturi financiare de bunătățile gurmande ale Turciei, ospitalitatea mediteraneană și de un mediu sigur și prietenos pentru familii. Acum este atât de ușor de ajuns acolo cu cel mai bun transportator low-cost, Pegasus Airlines, având în vedere că majoritatea resorturilor de pe coasta Turciei se află doar la câteva ore de zbor din București”, potrivit unui comunicat emis de Tal Aviaton.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302