Peste 11.000 de expozanţi vin la ITB Berlin 2012

Peste 11.000 de expozanţi vin la ITB Berlin 2012
person Horeca
access_time_filled

A început numărătoarea inversă pentru cel mai mare târg de turism business2 business din lume, ITB Berlin, care va avea loc în perioada 7-11 martie 2012. În jur de 11.000 de companii și organizații din industria de profil din 180 de țări vor participa în calitate de expozanți la prestigiosul târg, care se adresează în principal profesioniștilor din domeniu, fiind o platformă business2business ideală, unde specialiștii pot întâlni noi parteneri de afaceri și iniția noi afaceri.
Toate segmentele industriei de travel vor fi reprezentate la ITB Berlin: destinații turistice, touroperatori, sisteme de rezervări, operatori de transport, hoteluri, aeroporturi, companii de închirieri mașini ș.a. Ca o dovadă a creșterii importanței tehnologiei în domeniul turismului, peste 230 de companii cu profil tehnologic din 15 țări vor expune la ediția din 2012 a ITB Berlin. 

ITB_deschidere

„Industria de travel și turism însumează 258 de milioane de locuri de muncă la nivel global. Această industrie reprezintă un motor pentru investiții și pentru creșterea economică la nivel mondial. Provocarea noastră este aceea de a stimula noi locuri de muncă și investiții și de a elimina barierele care stau în calea călătoriilor, precum restricții cauzate de vize, taxe sau sisteme de infrastructură învechite. Aceste aspecte vor fi intens dezbătute la cel mai important târg de profil din Europa. itbITB Berlin este locul unde poți afla despre noi trenduri și unde poți aprofunda relațiile de business”, a declarat președintele și CEO al World Travel&Tourism Council, David Scowsill.
Târgul de turism va găzdui ca de fiecare dată prestigiosul eveniment ITB Convention unde factorii de decizie din industria turismului își dau întâlnire pentru a discuta despre viitorul acestei industrii. 14.000 de participanți și 250 de speakeri renumiți la nivel mondial atât din turism cât și din domeniul politicii, îi confirmă statutul de cea mai mare convenție de profil din lume. ITB Convention dezbate cele mai presante subiecte pentru industria turistică și prezintă soluții și exemple de bune practici.
România a participat la ediția din 2011 a târgului de la Berlin, cu 50 de expozanți care au prezentat o gamă largă de produse turistice: sejururi la mare și la munte, circuite culturale, turism activ și de aventură, cicloturism, turism în natură, agroturism, speoturism, turism balnear și de sănătate, călătorii în orașe. Prezent la deschiderea târgului, fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea a declarat că piața germană de turism reprezintă una dintre piețele-țintă pentru România în condițiile în care Germania este țara ai cărei cetățeni efectuează cele mai multe concedii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302