Pro Formula – Gama completă pentru afaceri fără griji suplimentare

Pro Formula – Gama completă pentru afaceri fără griji suplimentare
person Horeca
access_time_filled
  • Curățenia de primăvară – un nou sezon pentru afaceri pline de culoare

Odată ieșiți din sezonul rece, antreprenorii din industria HoReCa fac planuri mari și proiecte îndrăznețe pentru un nou sezon turistic estival mai profitabil decât cel precedent. Acesta este momentul oportun pentru a da un restart afacerii dumneavoastră, iar pentru aceasta, curățenia de primăvară este esențială. Un spațiu curat, reîmprospătat și bine organizat poate fi cea mai simplă cale spre un sezon de succes, cu clienți mai fericiți ca niciodată, deciși să se reîntoarcă și să vă recomande. Curățenia de primăvară este momentul cheie în care puteți pune fundația unei mărci de încredere, aceea pe care o doriți de mult timp pentru restaurantul sau pensiunea dumneavoastră.

Acest nou început poate fi mai ușor și lipsit de investiții majore, dacă alegeți Pro Formula. Vă propunem în cele ce urmează câteva produse profesionale, eficiente, ușor de dozat, cu acțiune rapidă, încă de la prima utilizare. Sunt produse esențiale, cu ajutorul cărora curățenia de primăvară va fi mai riguroasă ca niciodată, iar efortul invers proporțional.

CURĂȚENIA îN BUCĂTĂRIE

Bucătăria o puteți curăța, în profunzime, rapid, folosind doar 3 produse Pro Formula.

proformula 1

înainte de a începe, eliminați de pe suprafețe resturile alimentare și stocați cu grijă, într-un loc ferit, alimentele, aparatele, vasele și ustensilele specifice.

Apoi, cu Cif Degresant Puternic și cu o lavetă umedă, îndepărtați grăsimea și murdăria solidă de pe toate suprafețele din bucătărie – mese de lucru, hote, aragaze, filtre, pardoseli, dulapuri, ustensile, oale, tigăi, pereți, uși și scurgeri. Pentru că nu conține parfum, poate fi folosit în siguranță, inclusiv pe suprafețele destinate preparării alimentelor.

După ce ați degresat și curățat toate suprafețele, pulverizați Cif Detergent Dezinfectant Lichid 2în1, direct pe suprafețele care vin în contact cu alimentele. Lăsați să acționeze timp de 5 minute. Clătiți bine suprafețele cu apă, cu ajutorul unei lavete curate. Asigurați-vă că celelalte zone importante, cum ar fi chiuvetele, robinetele, mânerele ușilor, dulapurilor, întrerupătoarele, deschizătoarele de conserve, cântarele, dar și casele de marcat sau telefoanele din zona de restaurant sunt dezinfectate acum, dar și periodic, pentru a evita contaminarea.

La final, pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea obținută prin curățenie, este important să degajați țevile și scurgerile. Un ajutor rapid și eficient este Domestos Detergent Pentru Desfundarea Țevilor. Acesta pătrunde prin apa care nu se scurge, acționează în doar 15 minute, eliminând reziduurile și mirosurile neplăcute.

CURĂÈšENIA îN BĂI

proformula 2

Umiditatea din băi favorizează formarea mucegaiului și răspândirea bacteriilor, așa încât, aici, sunt necesare produse eficiente și o atenție sporită. în plus, baia este locul unde curățenia trebuie făcută riguros, zilnic sau ori de câte ori este necesar. Astfel, recomandările Pro Formula pot fi urmate de fiecare dată, nu doar în cazul curățeniei de primăvară. Această gamă minimală de 3 produse vă va asigura, cu efort redus, o baie impecabilă – extra satisfacție pentru oaspeții sau clienții dumneavoastră.

Curățați chiuveta, toaleta, cada și alte obiecte sanitare cu Cif Detergent Pentru Baie 2în1. Utilizați întotdeauna lavete sau bureți diferiți, pentru fiecare suprafață, pentru a evita astfel răspândirea bacteriilor în baie. Cif Detergent Pentru Baie 2în1 este perfect pentru îndepărtarea calcarului, murdăriei și urmelor de săpun, cu rezultate strălucitoare și parfum proaspăt, de durată. Este adecvat pentru materiale precum cromul, oțelul inoxidabil, pentru suprafețele din plastic și ceramică. Nu îl utilizați pe marmură sau pe alte suprafețe sensibile la acizi.

Interiorul vasului de WC și al pisoarului va recăpăta albul strălucitor, folosind Domestos Detartrant Pentru Toaletă. Turnați-l uniform pe suprafață și lăsați-l să acționeze 5 minute. Frecați cu peria. Formula sa densă va îndepărta petele dificile și va dizolva rapid depunerile de calcar, lăsând în urmă un parfum plăcut, de durată.

Pentru ca totul să fie perfect, acordați o atenție sporită rosturilor dintre plăcile de gresie și de faianță. Chiar dacă baia este curată și igienizată, aspectul pătat, murdar al acestora vă va ruina toate eforturile. Aceste mici suprafețe pot da reale bătăi de cap – fiind poroase, mucegaiul si murdăria aderă foarte ușor, iar cu un strat de calcar depus peste, par imposibil de curățat. Formula pe bază de clor a lui Domestos Detergent Pentru Curățarea Rosturilor va îndepărta ușor petele dificile și calcarul în același timp.

CURĂȚENIA îN CAMERE, PE HOLURI, îN SPAȚIILE COMUNE ȘI îN ZONA RECEPȚIEI

După ce ați aspirat, șters praful și aerisit camerele, puteți aduce un plus prospețime și strălucire, simplu, folosind un singur produs – Cif Brilliance Ocean Detergent Universal. Este un detergent eficient, multifuncțional, potrivit pentru curățarea simplă, rapidă, fără clătire, a pardoselilor neșlefuite, a pereților, a suprafețelor vopsite, din ceramică, laminate, a materialelor plastice și a tuturor celorlalte suprafețe lavabile dure.

proformula 3

Pentru că cel mai mic detaliu contează, acordați atenție și textilelor. Nimic nu vă va impresiona clienții mai mult decât așternuturile, prosoapele, fețele de masă și șervetele albe, imaculate și plăcut parfumate. Noul detergent din gama Pro Formula, Omo Horeca, garantează prin formula sa profesională rezultate excelente de spălare, chiar și în apă rece, și un parfum proaspăt, de primăvară.

Pentru întreaga gamă de produse special create pentru sarcini și aplicații specifice industriei HoReCa, trucuri și materiale de training de la experții Pro Formula, ne puteți contacta pe adresa de e-mail raluca.constantin@diversey.com sau la telefon +4 021 233 3894. Vă garantăm, veți avea mai puține griji – timp câștigat pentru afacerea dumneavoastră!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302