Profesioniştii curăţeniei vin la Cleaning Show 2012

Profesioniştii curăţeniei vin la Cleaning Show 2012
person Horeca
access_time_filled

Igiena și curățenia sunt foarte importante pentru orice afacere din domeniul alimentației publice și din domeniul hotelier. Singura expoziție din România dedicată curățeniei profesionale, industriale și domestice, Cleaning Show se va desfășura și anul acesta în perioada 25-28 aprilie la Romaero Băneasa din București.

La eveniment sunt așteptate companii producătoare din domeniile: echipamente și servicii de curățenie industrială, profesională și domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii și detergenți, curățătorii și spălătorii chimice. Înscrierile la acest eveniment se pot face până la data de 16 martie 2012, conform informațiilor disponibile pe site-ul evenimentului.

afis1

Cleaning Show va reprezenta locul perfect de întâlnire și stabilire de contacte pentru companiile expozante, profesioniștii curățeniei pregătindu-se să impresioneze vizitatorii cu noutățile din domeniu, menite sa ușureze misiunea firmelor specializate. Expoziția își propune să prezinte tot ce este nou în domeniu: de la tehnologii inovative până la echipamente aduse în premieră pe piața românească.

Vizitatorii targetați sunt reprezentați atât de publicul specialist (directori de companii, reprezentanți administrativi și ai departamentului de marketing din: spitale, laboratoare, bănci, HoReCa, platforme industriale, instituții publice, hipermarket-uri și zone comerciale, administratori de imobile, office building etc.), cât și de publicul larg (vizitatori care intenționează să achiziționeze echipamente, produse și servicii pentru curățenia domestică).

go1

„Ne bucurăm că acest eveniment a devenit unul de tradiție pentru industria de curățenie. Pentru 2012 am planificat o campanie puternică de promovare și comunicare în rândul publicului țintă și ne așteptăm la o creștere a numărului de expozanți, precum și al celui de vizitatori” a declarat Daniela Tarsay, Deputy General Manager Euroexpo.
Cleaning Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie renumită în sfera organizării de târguri și expoziții.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302