Ray Iunius este Președintele juriului la „Romanian Hospitality Awards”

Ray Iunius este Președintele juriului la „Romanian Hospitality Awards”
person Horeca
access_time_filled

romanianhospitalityawardsRay Iunius, Business Development Director la Lausanne Hospitality Consulting, este Președintele juriului la Romanian Hospitality Awards. Organizat de Hospitality Culture Institute, Romanian Hospitality Awards este un proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria HoReCa autohtonă.

în cadrul acestui proiect vor fi nominalizate 13 categorii – Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainărie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetărie, Delivery brand, Fast food, Festival, Bucătar, Antreprenor, Cea mai bună deschidere din piață în 2017, Furnizorul anului in HoReCa. Vor exista și două premii speciale oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant și premiul special. Se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie. în total, vor fi acordate 41 de premii.

Juriul care va stabili câștigătorii va cuprinde personalități din toată țara, lideri de opinie, oameni cheie ai comunității și experți în HoReCa și alte industrii. Este cel mai mare juriu al unei competiții din România. Mai mult decât atât, îl va avea ca președinte pe Ray Iunius, marele vizionar al industriei ospitalității.

Jurizarea va avea loc online, în două etape, nominalizări și votare, pe un website dedicat concursului. Membrii juriului nu au voie să voteze locațiile la care sunt acționari, pe care le administrează sau conduc. Criteriile care stau la baza jurizării sunt opinia personală și experiența profesională. întreg procesul de jurizare va fi auditat de către casa de avocatură Tuca, Zbârcea & Asociații.

Ray Iunius este, de peste 20 de ani, un vizionar în leadership și antreprenoriat. A revoluționat cea mai bună universitate din lume din industria ospitalității. A publicat mai multe articole academice și cărți precum “Industrie de l’accueil”, “Hôtellerie de Luxe”, “La gestion des spas”, “Un Hôtel, un modèle?” și a fost co-autor al “Lausanne Report on the future of Hospitality Industry”. Este fondatorul Ecole hôtelière de Lausanne Institute of Technology and Entrepreneurship (EHLITE), al Institute for Innovation and Entrepreneurship (INTEHL), al Students Business Projects (SBP), al revistei EHLITE și se află în Chair of Innovation Paul Dubrule. Ca visiting professor la Faculty of Business and Economics (HEC) din cadrul Universității din Lausanne si la Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), predă Strategic Investments and Service Operations Management. Profesorul deține o BSc, MS și un PhD de la Universitatea Transilvania din Brașov și un MBA și un PhD de la Universitatea din Lausanne.

Cultura ospitalității definește un popor, o țară dar și o economie. Unul din zece joburi aparține azi industriei mondiale a ospitalității ce ocupă aproape 300 de milioane de oameni, 10.2% din PIB-ul mondial și o cifră de afaceri de peste 7.2 trilioane de dolari. România a avut o tradiție însemnată în acest sector economic și încearcă azi să revină pe harta destinațiilor turistice. Pentru aceasta este însă nevoie de educație, profesionalism și multă pasiune. Aceasta este poate adevărata rețetă a excelenței și a succesului. Cu ea devii campion iar pe campioni dorim să-i facem cunoscuți lumii întregi. Romanian Hospitality Awards este semnul nostru de recunoștință pentru acești campioni”, spune Ray Iunius, Business Deevelopment Director Lausanne Hospitality Consulting.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302