Sfaturile experţilor Pro Formula – cum să obţineţi recenzii de 5 stele

Sfaturile experţilor Pro Formula – cum să obţineţi recenzii de 5 stele
person Horeca
access_time_filled

în industria ospitalității, în contextul dezvoltării efervescente a platformelor de social media și a influencer marketingului, competitivitatea îmbracă noi valențe. Hoteluri, pensiuni, restaurante și cafenele, toate au înțeles că nu este suficient să ofere servicii excelente la prețuri bune, ci să-și creeze o reputație pozitivă, puternică, în mediul online, interacționând cu clienți actuali și, mai ales, cu cei potențiali.

De aceea, recenziile din social media reprezintă adevărate cărți de vizită și cântăresc mult în decizia utilizatorilor de a încerca serviciile locațiilor respective.

în rândurile ce urmează, nu vă vom prezenta strategii complexe de marketing online, ci vă vom oferi câteva sfaturi simple, de la experții noștri Pro Formula, care să asigure clienților dumneavoastră extra satisfacție.

checkin

Astfel, fără investiții costisitoare, puteți obține:

  • 5 stele pentru un pat confortabil, cu lenjerie impecabilă, catifelată și plăcut parfumată. Pentru aceasta, folosiți Coccolino Balsam Concentrat De Rufe Spring Fresh sau Coccolino Professional Pure Balsam De Rufe. Ambele au o acțiune eficientă de catifelare a țesăturilor, elimină mirosurile neplăcute, conferind lenjeriei moliciunea și parfumul plăcut, care vă vor răsfăța oaspeții.

coccolinohoteluri

  • 5 stele pentru o baie care strălucește de curățenie. Oaspeții asociază băile impecabile, care arată ca noi, cu confortul și siguranța din marile lanțuri hoteliere. în băi, rosturile dintre plăcile de gresie și faianță sunt poroase, astfel mucegaiul și orice alt fel de pete pot adera ușor la acestea. Aceste pete pot conferi impresia de murdărie, chiar dacă zona este curată. Prin urmare, este important să păstrați curățenia și strălucirea rosturilor. Menținerea curățeniei rosturilor și combaterea mucegaiului sunt ușoare atunci când folosiți Domestos Pro Formula Detergent Pentru Curățarea Rosturilor. Acesta aderă la suprafețele verticale, fiind ideal pentru rosturile dintre plăcile de faianță și gresie. Formula pe bază de clor curăță petele dificile și îndepărtează mucegaiul în același timp. Pentru curățarea și detartrarea bateriilor și a altor suprafețe din baie, folosiți Cif Pro Formula Detergent Pentru Baie 2în1. Baia va arăta ca nouă, iar clienții vor fi încântați.

cif

  • 5 stele pentru o priveliște uimitoare. Aveți un restaurant sau o pensiune perfect amplasată, cu o priveliște superbă? Atunci, asigurați-vă că geamurile sunt strălucitoare, fără dâre, ca oaspeții să o poată admira nestingheriți. Folosiți Cif Pro Formula Geamuri & Suprafețe pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Și, ca să vă fie mai ușor, un mic truc Pro Formula: spălați geamurile într-o zi fără soare, când este înnorat afară. Razele soarelui duc la uscarea foarte rapidă a geamului și, din această cauză, rămân mai multe urme.

omoprofessional

  • 5 stele pentru un personal care se poartă și arată impecabil. în marile hoteluri și în restaurantele de lux, personalul se distinge și prin ținutele impecabile. Aspectul îngrijit al acestora confer siguranță și contribuie, mai mult decât ați crede, la atmosfera primitoare. Păstrați uniformele angajaților dumnevoastră curate, ca noi, în culori vibrante, folosind Omo Professional Automat Pentru Rufe Colorate. Formula sa cu enzime înlătură eficient petele dificile, proteice, fără a deteriora țesăturile colorate.

omo

  • 5 stele pentru prosoape, halate, fețe de masă, naproane și șervete imaculat de albe. Textilele albe sunt preferate în industria HoReCa pentru că sunt asociate, simbolic, cu serviciile ireproșabile. Să le păstrați curate și strălucitoare nu e deloc dificil, dacă folosiți un detergent fără conținut de fosfați care, în timp, îmbâcsesc țesăturile albe. Atât Omo Professional Active Clean cât și Omo Professional Automat Pentru Rufe Albe sunt detergenți fără fosfați, cu rezultate excelente la temperaturi scăzute și medii, de 40-60°C. Cu toate că mașinile de spălat au programe de spălare de până la 90°C, este recomandată o temperatură de spălare de 40-60°C. Este temperatura optimă pentru a dezinfecta, a distruge bacteriile și a îndepărta praful și petele. în acest fel, nu veți distruge țesăturile, așa că renunțați la apa mult prea fierbinte.

omoautomat

  • 5 stele pentru pardoseli strălucitoare și pentru un mobilier curat și bine întreținut. Curățenia în cele mai mici detalii schimbă cu totul aspectul și atmosfera restaurantului, hotelului sau pensiunii dumneavoastră. Asigurați-vă că acordați atenția cuvenită pardoselilor, curățându-le rapid și ușor cu Cif Pro Formula Detergent Pentru Suprafețe Din Lemn. Mobilierul din lemn natural este foarte apreciat. îl puteți întreține cu Cif Pro Formula Spray Pentru Curățarea Lemnului, care îndepărtează rapid degetele și petele dificile. Dacă aveți mobilier din materiale moderne, Cif Pro Formula Multi Suprafețe vă va ajuta să îndepărtați ușor praful și murdăria, iar suprafețele vor arăta ca noi. Mânerele sau clanțele din metale prețioase, precum arama și cuprul, vor străluci, dacă  le ștergeți cu Cif Pro Formula pentru Alamă & Cupru.

cifmultisuprafetePentru mai multe sfaturi, trucuri și materiale de training de la experții Pro Formula, precum și pentru informații despre întreaga gamă de produse, accesați www.proformula.com sau ne puteți contacta pe adresa de e-mail raluca.constantin@diversey.com sau la telefon +4 021 233 3894. Veți învăța cum să curățați rapid și eficient tot felul de suprafețe – mai puține griji și timp câștigat pentru afacerea dumneavoastră!

Advertorial apărut în ediția 90 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302