Sondaj dedicat operatorilor din turism, privind impactul voucherelor de vacanță

Sondaj dedicat operatorilor din turism, privind impactul voucherelor de vacanță
person Horeca
access_time_filled

ticketvacantaPentru a măsura impactul voucherelor de vacanță, Consiliul Național al întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu ANAT, FPTR, HORA, APET (Asociația Profesională a Emitenților de Tichete) și Sindicatul Funcționarilor Publici, realizează un amplu sondaj privind opinia salariaților, angajatorilor, agențiilor turistice și structurilor de primire turistice privind voucherele de vacanță.

Chestionarele pot fi completate accesând link-urile următoare:

1.    Chestionar privind voucherele de vacanță destinat salariaților: https://goo.gl/forms/QlmWVRcUH1NJS7Ya2
2.    Chestionar privind voucherele de vacanță destinat angajatorilor: https://goo.gl/forms/YDwvRW7Fx4IE4bXL2
3.    Chestionar privind voucherele de vacanță destinat agențiilor turistice https://goo.gl/forms/UkRNdJd22vNj68I02
4.    Chestionar privind voucherele de vacanță destinat hotelurilor/structurilor de primire turistice https://goo.gl/forms/SWSJJZCK5mk3lzPk1

“Ordonanța de Urgență nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță a vizat introducerea tichetelor de vacanță, ca măsură în favoarea angajatului, căruia îi cresc veniturile reale, și în favoarea angajatorului, care are posibilitatea și este stimulat să acorde angajaților, alături de salariu, vacanțe în țară, prin intermediul tichetelor de vacanță, cu rol de recuperare a capacității de muncă, de creștere a productivității muncii salariatului și de motivare a acestuia pentru a-și menține calitatea de salariat în respectiva întreprindere, ceea ce va genera stabilitate și eficiență mărite.

în perioada ianuarie-iunie 2018, au fost emise aproximativ 14 milioane de vouchere pe hârtie și în format electronic, care valorează aproximativ 148 milioane de euro. Această sumă este 5 ori mai mare față de cea din 2017”, se arată într-un comunicat al CNIPMMR.

Sondajul se desfășoară până în data de 25 septembrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302