Specialiştii din Ospitalitate, invitaţi la un nou seminar despre Securitate

Specialiştii din Ospitalitate, invitaţi la un nou seminar despre Securitate
person Horeca
access_time_filled

Managerii, întreprinzătorii și angajații din sectorul HoReCa din regiunea Sud-Vest (județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea) sunt invitați în perioada 28-29 februarie la Craiova, pentru a participa la cel de-al cincilea Seminar Regional de Informare din cadrul proiectului „Securitatea și sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate”.

riscuri

Seminarul de la Craiova face parte din seria celor opt Seminarii Regionale de Informare organizate în toată țara și se adresează profesioniștilor din sectorul HoReCa cărora experții români și internaționali le vor prezenta informații la zi despre modul de aplicare a legislației securității și sănătății în muncă, exemple de bune practici ale unor companii din țară și din Europa în managementul riscurilor și organizarea flexibilă a muncii în hoteluri, restaurante și firme de catering. În acest context se vor prezenta și se vor purta discuții referitoare la creșterea competitivității prin prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor profesionale.
seminar4La acest seminar nu se percepe taxă de participare, numărul de locuri în sală fiind limitat la 150. Organizatorii asigură transportul participanților, cazarea pentru două nopți (începând cu seara anterioară evenimentului), masa pentru cele două zile ale seminarului și serviciile de traducere silmultană pe durata derulării evenimentului.

Acest seminar va avea loc în perioada 28-29 februarie, la Craiova, în sala de conferințe a hotelului Jiul, începând cu ora 8.30.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investește în oameni! și este implementat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecția Muncii „Alexandru Darabont” București (INCDPM) , în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302