Specialiștii din turism și ospitalitate sunt invitați la eTravel Conference 2017

Specialiștii din turism și ospitalitate sunt invitați la eTravel Conference 2017
person Horeca
access_time_filled

eTravel Conference, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului și modalităților de promovare a acesteia în mediul online, va reuni la cea de-a VI-a ediție, care va avea loc pe 26 octombrie 2017, un număr mare de specialiști internaționali și locali. Ediția din acest an va avea loc la hotelul Ramada Parc din capitală.

eTravel Conference își propune să creeze o punte între industria turismului și mediul online ca mijloc de promovare și susținere, aliniată cerințelor clienților și evoluției tehnologice. Printre noțiunile vizate de eveniment și propuse spre dezbatere anul acesta se numără cele de marketing digital, travel apps și tactici de fidelizare a clienților.

Evenimentul este structurat sub forma a două conferințe și două workshop-uri organizate ca masterclasses și susținute în paralel, pentru unități de cazare și agenții de turism. Conferința se adresează celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numarului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.

etravelconference2017

Evenimentul se bucură, ca la fiecare ediție, de prezența unor specialiști recunoscuți din turism și marketing digital. Printre vorbitorii acestei ediții se număra: Minttu Oramma (Momondo), Eugenia Dunaeva (Expedia), Eytan Goldfinger (Travelport), Dragos Anastasiu (Eurolines), Calin Ile (FIHR), Eugen Iacob (Veltravel.ro), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Sorin Stoica (Eturia).

A treia ediție eTravel Awards

în cadrul aceleiași zile va avea loc și eTravel Awards, competiția în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România.

Propunerile la eTravel Awards 2017 pot fi făcute în perioada 28 august – 5 octombrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului. Categoriile în care poate fi integrat un proiect sunt:

•    Best Travel Agency Website
•    Best Hotel Website
•    Best GuestHouse Website
•    Best Travel Marketing Campaign
•    Best Destination Campaign
•    Best Newsletter Design
•    Best Facebook Fan Page
•    Best Destination Facebook Fan Page
•    Best Travel Application
•    Best Blogger Relations Program
•    Special Projects
•    Best Corporate Travel Blog.

De asemenea, în cadrul competiției sunt două categorii speciale (Most Popular Travel Blogger și Marketer of the year), în care publicul nominalizează, iar mai apoi votează persoanele înscrise la aceste categorii.

Toate proiectele și campaniile vor fi analizate de un juriu format din specialiști în social media, marketing, comunicare, digital și mobile. La categoria Most Popular Travel Blogger se va ține cont doar de votul publicului, iar la categoria Marketer of the Year votul va fi compus din votul publicului și al juriului. Mai multe detalii pe: www.etravelconference.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302