Startup: Apart-hotel, restaurant și sală de conferințe în clădirea One88

Startup: Apart-hotel, restaurant și sală de conferințe în clădirea One88
person Horeca
access_time_filled

inaugurareaparthotelone88Proprietarii clădirii One88 situată pe strada Mihai Eminescu din București au decis transformarea clădirii într-un complex destinat petrecerii timpului liber sau de business, complexul fiind format dintr-un apart-hotel, un restaurant cu tematică „Romanian Fusion”, loc de joacă pentru copii și săli de evenimente. Inaugurarea oficială a complexului a avut loc miercuri, 11 martie a.c. în prezența presei de specialitate.

Noul complex este o afacere de familie. Familia Gheorghiu, familiarizată cu lumea afacerilor (în domenii diverse, printre care și „energie verde”), se află la primul business în industria ospitalității, la care spune că a ajuns „din greșeală”. Cosmin Alexandru Gheorghiu ne-a declarat că înainte de izbucnirea crizei economice familia sa a achiziționat mai multe clădiri și terenuri, printre care și terenul pe care se află astăzi clădirea One88. Odată cu venirea crizei financiare prețurile au scăzut și, nedorind să vândă, aceștia au încercat mai multe destinații pentru această clădire: rezidențial, clădire de birouri ș.a. În final, au ajuns la concluzia că cea mai potrivită destinație ar fi aceea a unui complex destinat petrecerii timpului liber sau de business.

Practic noul complex este structurat în felul următor: la parter se află restaurantul Symphony Romanian Fusion, la etajul 1 se va amenaja un loc de joacă pentru copii, etajul 2 este dedicat găzduirii de întruniri, conferințe și evenimente, la etajul 3 va fi o zonă de birouri destinată personalului, iar etajele 4, 5 și 6 sunt destinate apart-hotelului. Totodată, etajul 7 duplex (penthouse) al clădirii One88 are ca destinație un spațiu exclusivist cu o vedere panoramică de excepție și o funcționalitate de Wine Bar/Cigar Club „on daily basis”. Acest spațiu va oferi și posibilitatea organizării de Corporate Events.

Apart-hotel

Total Consult International S.A., proprietara imobilului One88, a finalizat investițiile aferente realizării unui apart-hotel care ocupă etajele 4, 5, 6 și încorporează actualmente 12 unități locative care variază de la garsoniere (minim 39 mp) până la apartamente de 3 camere (90 mp). Denumirea Business Unit-ului „Apart-Hotel” se datorează dotării fiecărui spațiu cu o bucătărie complet utilată, cu toate că din punct de vedere funcțional acest business-unit ar putea să întrunească toate rigorile unui hotel de 4 stele+„, se arată într-o prezentare a imobilului One88, pusă la dispoziție de proprietarii acestuia. 

imobilone88

Organizare evenimente

Etajul 2 (aproximativ 350 mp utili) va presupune o compartimentare demontabilă care să poată acomoda rigorile necesare organizării de întruniri, conferințe și evenimente care să complementeze business unit-urile aferente de Food&Beverage și de cazare a potențialilor clienți.

Concret, vorbim de posibilitatea de a organiza simultan întruniri și conferințe destinate unui număr mai mic (aproximativ 40 persoane) sau mai mare de participanți (aproximativ 100 persoane), fiecare dispunând de spații auxiliare și dependințe proprii sau deschiderea întregului spațiu pentru evenimente, ce ar necesita participarea a aproximativ 150 persoane„, afirmă proprietarii One88.

Restaurantul Symphony

Restaurantul Symphony de la parterul clădirii One88 își propune o reinterpetare a rețetelor românești tradiționale, dar va avea și preparate din alte bucătării. „Vrem să aducem bucătăria tradițională românească într-o zonă modernă”, a declarat, la evenimentul de lansare, Cosmin Alexandru Gheorghiu, realizator al conceptului ‘Symphony Romanian Fusion Restaurant”. Acesta a subliniat că își dorește să ofere o bucătărie românescă modernă, sănătoasă și plăcută în același timp.

restaurantsymphony

În cadrul restaurantului Symphony ne propunem o tematică „Romanian Fusion”, o diversificare a preparatelor bazată pe tehnici și principii culinare moderne, unde putem armoniza cele mai ridicate standarde de gust, prezentate și servite cu recomandări pertinente în funcție de tipologia consumatorului„, afirmă reprezentanții locației. 

Rețetele restaurantului cuprind atât ciorbe și sarmale făcute după rețeta bunicii, paste (de influentă vegană sau italiană), mâncăruri pe bază de carne, cât și preparate gătite cu grijă pentru copii. O parte din rețetele restaurantului cuprind produse sărace în carbohidrați, preparate pentru persoanele interesate de mâncăruri hipocalorice gustoase.

Cu o suprafață de 120 mp și o terasă de 55 mp, restaurantul a fost gândit totodată pentru a deservi o gamă variată de evenimente, de la organizare de petreceri tematice, până la cele cultural artistice, prin mici schimbari de design și funcționalitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302