Targurile de profil din Croatia se pregatesc sa-si intampine vizitatorii

Targurile de profil din Croatia se pregatesc sa-si intampine vizitatorii
person Horeca
access_time_filled

Targurile de profil din Croatia se pregatesc sa-si intampine vizitatorii

in cadrul complexului expozitional Zagreb Fair se va desfasura in perioada 23-26 martie o serie de targuri pentru industria ospitalitatii, Hotel&Gastroteh, inga, Vinovita si Cro Tour. Aceste targuri se vor desfasura in paralel si vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a se delecta cu diverse vinuri, preparate culinare traditionale si de a se familiariza cu o varietate de echipamente profesionale pentru hoteluri si restauarante.

croatia-zv01

Aflat la a treia editie targul international de echipamente pentru hoteluri, restaurante si catering,  Hotel&Gastroteh prezinta oferta producatorilor si distribuitorilor de echipamente pentru industria ospitalitatii, a institutiilor financiare si a firmelor de consultanta si se adreseaza comerciantilor, institutiilor publice, proprietarilor de hoteluri si restauarante, investitori in turismul croat si angajatilor din restaurante si turism.

croatia_dalmatia_cavtat_0007

De asemenea, inga, targul international de Food, Drink si inovatii gastronomice, aflat tot la a treie editie, este cel mai important eveniment din aceasta regiune si prezinta cele mai noi inovatii si trenduri din domeniul gastronomiei si productia de produse alimentare si bauturi. Acest targ promoveaza produse, ecologice, functionale si sanatoase, prezinta preperate culinare traditionale si subliniaza importanta pastrarii traditiei culinare croate si importanta acesteia pentru turism. in cadrul acestui targ se va desfasura atat competitia chefilor de top ai Croatiei „CroTop 12”, competitia barmanilor, cat si „Mainile de Aur” – competitia brutarilor si patiserilor.

croatia_istra_food_wine_0003

Targul Vinovita, a saisprezecea editie, dedicat Vinului si echipamentelor pentru viticultura si vinicultura, este principalul eveniment de profil, care urmareste pe langa expozitia de vinuri diverse si o prezentere clara a procesului cultivare a strugurilor si de fabricare a vinurilor, a functionarii cramelor, adica tot procesul de vinificatie de la strugure la vinul din pahar. Expozitia va fi urmata de un concurs cu juriu international, care se va desfasura in perioada 23-26 februarie, singurul eveniment din Croatia aflat sub auspiciul OIV, Organizatia Internationala a Vinului din Paris. Vinurilor castigatoare li se va garanta o mai buna pozitionare pe piata, atat in Croatia, cat si la nivel international.

Zagrebacki-velesajam

A patra editie a Cro Tour, Targul International de Turism, va avea expozanti din intreaga lujme, care isi vor prezenta ofertele de vacanta, destinatiile turistice si serviciile. Scopul targului este acela de a oferi vizitatorilor suportul si informatiile necesare planificarii vacantelor din sezonul estival.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302