15 hoteluri marca InterCityHotels se deschid în Europa

15 hoteluri marca InterCityHotels se deschid în Europa
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier InterCityHotels, parte a lanțului german Steigenberger  Hotels, a anunțat oficial că va deschide 15 hoteluri noi în Europa Centrală și de Est, care se vor adăuga celor 33 de hoteluri pe care acest grup le deține în prezent, în Germania și Austria. În acest sens, grupul hotelier a semnat recent un acord de colaborare cu compania dezvoltatoare PORR Solutions.
iinterInterCityHotels este un brand de tip economy aflat în portofoliul lanțului hotelier german Steigenberger, care mai deține și brandul hotelier de lux Steigenberger Hotels and Resorts. Lanțul Steigenberger deține în total 77 de hoteluri cu 13.500 de camere.
Prezenți la București în primăvara aceasta, în cadrul conferinței Hotel Tourism&Leisure Investment Forum,  reprezentanții lanțului hotelier Steigenberger au declarat că văd un viitor bun în România a brandului Intercity Hotels (brand de tip economy), dar și a unui hotel de 5 stele Steingerberger în București și că, vor lua în calcul România pentru viitoarele planuri de extindere ale lanțului.
Viitoarele hoteluri InterCity Hotels vor fi deschise, la fel ca celelalte hoteluri deschise până în prezent sub acest brand, în locații de mare trafic precum stații de tren, aeroporturi sau centre comerciale din diferite orașe europene.

interr

Managerul grupului hotelier, Joachim Marusczyk a declarat că „Pe măsură ce economiile din Europa Centrală și de Est se dezvoltă, cererea pentru hotelurile de tip economoy crește. S-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de turiști de business în țările din Europa de Est. Suntem convinși că această regiune oferă oportunități majore pentru dezvoltarea brandului nostru. În compania PORR AG am găsit partenerul perfect pentru strategia noastră de expansiune”.
Directorul general al companiei PORR, Karl-Heinz Strauss a adăugat că Europa Centrală și de Est continuă să înregistreze creștere economică. „Tocmai acesta este motivul pentru care considerăm că acum este momentul propice pentru a ne extinde operațiunile în aceste țări. Suntem nerăbdători să cooperăm cu InterCityHotel”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302