Complexul hotelier Mamaia a fost vândut

Complexul hotelier Mamaia a fost vândut
person Horeca
access_time_filled

Complexul hotelier Mamaia a fost vândut pe 5 octombrie 2011 la prețul de 2.48 milioane euro, lui Iordache Silviu, anunță Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Anterior licitației de pe 5 octombrie, complexul hotelier a mai fost scos la vânzare de 5 ori, fără a găsi cumpărători.
Vânzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din acțiunile Ministerului Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai deține în sectorul de turism, astfel încât acestea să poată beneficia de investițiile necesare dezvoltării și creșterii competitivității acestora.

mhotel

Complexul Hotelier Mamaia este situat în centrul Stațiunii Mamaia, fiind compus din teren în suprafață de 2.248 mp și construcții: Hotel Mamaia, restaurant și 2 terase. Hotelul are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, 7 apartamente cu 2 dormitoare și 1 apartament cu 3 dormitoare. Complexul este interiorclasificat la 5 stele și dispune de următoarele dotări: săli de conferință, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.
Potrivit MDRT, plata se face integral, în 10 zile calendaristice de la data semnării contractului de vânzare – cumpărare. Garanția de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 Euro.
Foarte important, contractul de vânzare – cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să mențină activul în circuitul turistic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302