Marriott a deschis primul hotel Residence Inn din Europa

Marriott a deschis primul hotel Residence Inn din Europa
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier Marriott International a inaugurat pe 6 octombrie 2011 primul hotel sub brandul Residence Inn by Marriott din Europa, în Munchen, care devine astfel al patrulea brand din portofoliul Marriott care a pătruns în acest an pe piața hotelieră europeană, după lansarea brandurilor AC Hotels by Marriott, Autograph Collections și EDITION Hotels.
Primul hotel Residence Inn din Europa, deschis la Munchen, are 125 de camere și a fost inaugurat alături de hotelul Courtyard by Marriott Munich City East, în urma unui acord de franciză pe care Marriott International l-a semnat cu SV Group. La nivel global, brandul economic Residence Inn al Marriott deține în prezent peste 600 de hoteluri.

residenceinn

   (Residence Inn Munich City East)

„Marriott continuă să crească în Europa și suntem încântați să adăugăm un brand atât de puternic și de apreciat cum este Residence Inn, în portofoliul nostru”, a declarat Amy McPherson, președinte și managing director Marriott International pentru regiunea Europa. Acesta a adăugat că următorul hotel Residence Inn din Europa va fi deschis luna viitoare în Edinburgh, Scoția și că există un potențial mare de dezvoltare a acestui brand pe bătrânul continent.

residenceinterior

Conducerea Marriott Hotels&Resorts a anunțat oficial în vara acestui an că își va adăuga în portofoliu 50 de hoteluri noi în următorii 4 ani, unități care se vor adăuga celor peste 3400 de hoteluri de la nivel mondial, din portofoliul actual al companiei. Investiția se ridică la miliarde de dolari și reprezintă cel mai important anunț din punct de vedere financiar al companiei din momentul în care criza economică a zguduit industria ospitalității.
Marriott Internațional este al patrulea grup hotelier ca mărime din lume, după numărul de camere, în 2011 (potrivit MKG Hospitality Group).

Sursa: news.marriott.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302