Accor a semnat cel mai important acord de franciză din acest an

Accor a semnat cel mai important acord de franciză din acest an
person Horeca
access_time_filled

Al cincilea grup hotelier ca mărime din lume în anul 2011, Accor a semnat recent cel mai important acord de franciză din acest an, cu Jupiter Hotels Ltd, pentru a-și pune în aplicare planul său de exindere pe piața hotelieră din Marea Britanie, o piață cheie pentru Accor. Până în anul 2015, Accor intenționează să dețină nu mai puțin de 300 de hoteluri în UK.
mercureAcordul de franciză semnat recent va aduce în portofoliul Accor încă 24 de hoteluri (2644 de camere) care vor fi deschise în perioada următoare sub brandul Mercure, în Marea Britanie. Accor va avea astfel 68 de hoteluri marca Mercure în această țară, brand care va deveni un jucător major pe piața hotelurilor mid-scale din UK.

„Acest acord de franciză reprezintă un pas extrem de important pentru lanțul Accor în realizarea obiectivelor sale de extindere. Această expansiune demonstrează angajamentul nostru de a întări prezența brandului Mercure în UK, o piață cheie pentru Accor. Vom continua să căutăm oportunități de franciză pe teritoriul UK atât în acest an cât și în anul următor”, a declarat Jean – Jacques Dessors, Chief Operating Officer Accor UK și Irlanda.

hm

Brandul Mercure al Accor s-a clasat anul acesta pe locul 19 în topul celor mai mari branduri hoteliere din lume după numărul de camere (conform MKG Hospitality Group), deținând 724 de hoteluri în peste 50 de țări.
În prezent, grupul hotelier francez Accor are în România șase hoteluri, fiind prezent prin brandurile Pullman, Ibis și Novotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302