InterContinental organizează “Săptămâna Responsabilităţii în Afaceri”

InterContinental organizează “Săptămâna Responsabilităţii în Afaceri”
person Horeca
access_time_filled

Cele 170 de hoteluri InterContinental din întreaga lume, printre care și hotelul de 5 stele din București, organizează în perioada 3-9 octombrie „Săptămâna Responsabilității în Afaceri” (Responsible Business Week), un proiect realizat în colaborare cu National Geografic – Center for Sustainable Destinations.
În cadrul acestui proiect, angajații și oaspeții hotelurilor sunt invitați să participe la proiecte care abordează diferite arii din zona geoturismului: protecția mediului, păstrarea tradițiilor locale, natură, cultură, educație, comunitate.
i3Acțiunea se desfășoară sub sloganul „Noi facem diferența”. Hotelul InterContinental București va organiza în această perioadă mai multe activități în zona păstrării tradițiilor locale, a susținerii educației, culturii și comunității locale.
Printre acțiunile desfășurate de hotel menționăm acțiunea caritabilă „Maratoniști pentru Hospice Casa Speranței” desfășurată pe 9 octombrie, când nouă membri din echipa hotelului vor participa la Maratonul Internațional București, în scopuri caritabile. Directorul General al hotelului, Marten Schoenrock și Directorul F&B, Frantisek Vlk, vor alerga întregul maraton, 42 km, în timp ce Silviu Mihalache, managerul Braseriei Corso va alerga jumătate de cursă, adică 21 km. Alți 6 colegi, în frunte cu Bucătarul Șef, Alfonso Salvaggio, vor alerga câte 10.5 km.
Sâmbătă, 8 octombrie, Restaurantul Modigliani va fi gazda unei „Pasta Party” – organizată de hotel în cinstea participanților care vor alerga la maraton în scopuri caritabile. Fundația Hospice Casa Speranței are grijă de bolnavii incurabili, în faze terminale.
În cadrul hotelului vor avea loc și acțiuni susțin tradițiile românești. Dansatori costumați tradițional vor dansa în holul hotelului pe acorduri de muzică populară românescă, de luni până vineri, între orele 19.00-20.00. Oaspeții hotelului vor fi întâmpinați cu pâine si sare si vor fi invitati sa participe la dans de către o gazdă costumată tradițional. Meșteri artizani de la Muzeul Țăranului Român își vor expune obiectele în holul hotelului în fiecare zi, între orele 9.00 – 20.00.
beÎn toată această perioadă, parcarea hotelului va oferi un loc dedicat automobilelor care funcționează pe bază de electicitate, așa-numitele automobile ecologice. Aceste automobile vor avea posibilitatea de a se alimenta electric de la un dispozitiv special amenajat în parcarea InterContinental
De asemenea, va avea loc o expoziție pe tema „InterContinental și Orașul”, expoziție cu strângere de fonduri pentru Școala de muzică și arte plastice Iosif Sava. Echipa InterContinental Concierge va prezenta orașul copiilor de la Casa Ioana, pe 8-9 octombrie. Casa Ioana este o asociație care oferă adăpost familiilor care nu au locuință.
Pentru acțiunile complete desfășurate de hotelul InterContinental din București în perioada 3-9 octombrie, urmăriți site-ul hotelului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302