Accor aduce în București hotelurile Tribe și Adagio

Accor aduce în București hotelurile Tribe și Adagio
person Horeca
access_time_filled

Tribe Bucharest Basarab Facade high resHotelul Tribe Bucharest Basarab și aparthotelul Adagio Bucharest Basarab sunt rezultatul parteneriatului dintre Accor și dezvoltatorul proiectului de tip mixed use Nest+ Basarab. Acestea vor împărți împreună o singură clădire și se vor deschide în 2024 în București, în cadrul complexului de lifestyle Nest+ Basarab, lângă Podul Basarab, aproape de destinațiile relevante pentru afaceri și divertisment ale orașului. Hotelurile Tribe și Adagio vor fi operate de Accor în cadrul unui contract de management.

Tribe este cel mai nou brand de lifestyle al Accor, care se dezvoltă rapid în toată Europa. Noul hotel midscale de 4 stele, cu 85 de camere, este creat pentru oaspeți și localnici și oferă un restaurant, un bar cu terasă exterioară, un perete dedicat produselor proaspete, un spațiu multifuncțional care poate fi împărțit în săli de întâlnire separate și parcare subterană. Conceptul are, de asemenea, o piscină, o zonă de wellness și o sală de fitness, care vor fi accesibile atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru comunitatea locală.

Aparthotelul Adagio va oferi 115 camere și apartamente, un living care funcționează ca recepție și lobby, o zonă pentru micul dejun, spălătorie automată pentru oaspeți și propria parcare privată subterană. Adagio este conceput pentru cei care caută confortul unui apartament cu servicii hoteliere, fiind o soluție bună pentru sejururile pe termen mediu și lung: intimitate, autonomie și flexibilitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302