Continental Hotels are un nou COO

Continental Hotels are un nou COO
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier românesc Continental Hotels a anunțat că începând cu 1 octombrie 2011 Alexandru Popescu este noul Chief Operating Officer al companiei. Acesta va fi responsabil de coordonarea tuturor activităților operaționale ale lanțului hotelier Continental Hotels, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.
coo2Noul COO al Continental își propune, între altele, creșterea eficienței activității sucursalelor aparținând lanțului hotelier și totodată a profitului companiei. „Prin experiența pe care o deține, Alexandru Popescu va îndeplini un rol important în definirea strategiei de consolidare și extindere a rețelei de hoteluri Continental. Continental Hotels îi urează bun venit și succes în această nouă poziție”, se arată în comunicatul de presă.
Alexandru Popescu îl urmează în această funcție pe Michele Meoni, care a părăsit poziția managerială de coordonare a activităților operative ale companiei în luna iunie a acestui an.
Lanțul Continental Hotels a fost înființat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii hoteliere pe segmentul turismului de afaceri.
În prezent Continental Hotels deține peste 1860 de camere în 14 hoteluri,  13 restaurante,  54 de săli de conferință, 4 zone SPA în  București, Arad, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302