DoubleTree by Hilton se extinde agresiv în Europa de Sud-Est

DoubleTree by Hilton se extinde agresiv în Europa de Sud-Est
person Horeca
access_time_filled

După inaugurarea primului hotel DoubleTree by Hilton din România, la București, în vara acestui an, și încă două aflate în dezvoltare în țara noastră, conducerea Hilton Worldwide a anunțat că în primăvara anului viitor va inaugura și primul hotel DoubleTree din Croația (în Zagreb) și că planurile de extindere ale acestui brand hotelier în Europa de Sud-Est nu se opresc aici, și vizează țări precum Ungaria, Bulgaria, Muntenegru, România, Croația și Muntenegru.

venBrandul DoubleTree by Hilton a înregistrat o creștere remarcabilă de când a fost introdus pe piața europeană, în primăvara anului 2008, ajungând să dețină 23 de hoteluri DoubleTree by Hilton deschise în 10 țări europene și din ce în ce mai multe aflate în curs de dezvoltare.

Patrick Fitzgibbon, senior vice president pentru dezvoltare în Europa și Africa, a declarat că „Portofoliul de branduri al Hilton Worldwide format din DoubleTree by Hilton și Hilton, va lua amploare în Europa de Sud-Est, în prezent existând multe proiecte aflate în curs de dezvoltare în Croația, Muntenegru, România, Ungaria și Bulgaria. Pentru că piețele din această regiune își revin bine după criză, ne așteptăm să semnăm multe parteneriate și acorduri în viitorul apropiat”. Acesta a adăugat că hotelierii și dezvoltatorii din aceste țări vor avea multe beneficii operând sub Hilton Worldwide.
logodbÎn ultimii ani, brandul și-a mărit semnificativ portofoliul din Europa de Est prin inaugurările hotelurilor: DoubleTree by Hilton Bucharest-Unirii Square (România), DoubleTree by Hilton Bratislava (Slovacia), DoubleTree by Hilton Varna – Golden Sands (Bulgaria) și DoubleTree by Hilton Kosice (Slovacia). În Polonia încă 2 hoteluri DoubleTree by Hilton se află în curs de dezvoltare.
Hotelul DoubleTree din București reprezintă al treilea hotel deschis în România sub marca Hilton, după Athenee Palace Hilton București (1994) și Hilton Sibiu (2009). În perioada următoare încă 2 hoteluri DoubleTree by Hilton vor fi deschise în țara noastră, la Oradea și la Ploiești. Brandul DoubleTree by Hilton face parte din categoria upscale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302