Dubai lansează un nou sistem de clasificare al hotelurilor

Dubai lansează un nou sistem de clasificare al hotelurilor
person Horeca
access_time_filled

Până la sfârșitul acestui an, Departamentul de Turism al Dubaiului (DTCM) va lansa un nou sistem de clasificare al hotelurilor din oraș, care va include și categorii destinate hotelurilor economice, cu scopul de a atrage și turiștii cu buget redus, nu doar pe cei cu foarte mulți bani, așa cum se întâmplă în prezent.

faima

Potrivit Directorului DTCM (Department of Tourism and Commerce Marketing), din moment ce există companii aeriene low-cost care aduc turiști străini în Dubai, ar trebui să existe și unități de cazare economice, pentru a transforma orașul într-o destinație accesibilă mai multor categorii de oameni, nu doar celor bogați. „Dubaiul trebuie să pună la dispoziția turiștilor și unități de cazare de tip buget”.
Hotelurile vor continua să fie evaluate pe o scară de la 1 la 5 stele, însă se vor adăuga noi categorii. Practic noul sistem de clasificare va include și o categorie specială dedicată hotelurilor economice (Youth-Hostel category), o altă categorie numită „Student campus” și o categorie dedicată unităților de cazare gen „Self Catering Accomodation”. De asemenea, criteriile pentru acordarea numărului de stele au fost revizuite. 

a

Reprezentanții DTCM spun că schimbarea sistemului de clasificare este o oportunitate „de a maximiza efortul nostru de a atinge o clientelă mult mai variată. Acest sistem va obliga hotelierii să facă eforturi suplimentare și să vină în întâmpinarea așteptărilor turiștilor din zilele noastre”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302