Hotelul Ramada din Piteşti se deschide oficial astăzi

Hotelul Ramada din Piteşti se deschide oficial astăzi
person Horeca
access_time_filled

Inaugurarea oficială a primului hotel afliat unui lanț internațional din Pitești, hotelul Ramada, va avea loc în seara aceasta, în prezența a numeroși oameni de afaceri, politicieni și vedete autohtone. Clasificat la 4 stele, hotelul a fost deschis pentru oaspeți la 1 septembrie, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro, din care 10 milioane au reprezentat un credit bancar. Investitorii sunt doi oameni de afaceri cunoscuți pe plan local, Virgil Dumitru și Valentin Vișoiu.

pitesti1

Hotelul aduce pe piața hotelieră piteșteană 135 de camere, 2 restaurante, un bar, un centru de conferințe ce poate găzdui până la 500 de participanți, dar și un centru SPA, anunțându-se deja a fi un important centru de afaceri din sudul țării. Peste 120 de oameni au fost angajați în cadrul hotelului.
Cerasela Gheorghiu, managerul Ramada Pitești, a declarat că în primul an de activitate se mizează pe un grad de ocupare de 50% și că, deși se adresează în principal clienților din clasa business, oricine poate apela la serviciile hotelului. De asemenea, au fost încheiate contracte cu agenții de turism de anvergură astfel încât Ramada Pitești să intre în circuitele tour operatorilor naționali și internaționali.

pitestirest

„Bucătarul de Aur al Bucureștiului” gătește la Ramada Pitești
În dorința de a oferi clienților o mâncare de cea mai bună calitate, echipa managerială a adus la Ramada Pitești unul dintre cei mai promițători maeștri în arta culinară din țară. Orlando Zaharia este „Bucătarul de aur al Bucureștiului” și începând din această lună a decis să-și etaleze talentul pentru argeșeni. Bucătarul-șef de la Ramada promite să ofere clienților care trec pragul hotelului, adevărate regaluri gastronomice, în care tradiția românească se împletește cu arta culinară a altor popoare. Orlando Zaharia orlando1face aici echipă cu un alt maestru în gastronomie, Domnica Alexandrescu fiind unul dintre cei mai buni cofetari din România. Chef-ul de la Ramada a împlinit de curând 32 de ani, iar înainte de a veni să lucreze la Pitești a fost bucătarul șef al restaurantului Noblesse din București.

Inaugurarea oficială a hotelului, care va avea loc în seara aceasta, va fi moderată de Mihaela Rădulescu și va reuni mulți oameni de afaceri, dar și artiști. 
Despre Ramada
Ramada este unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume, înființat în anul 1954, care deține în prezent peste 900 de unități și face parte din cel mai mare grup de profil din SUA, Wyndham Hotel Group, care însumează în întreaga lume mai mult de 7000 de hoteluri sub diferite branduri.
În România, lanțul hotelier Ramada este prezent cu 8 unități hoteliere: Ramada Brașov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iași City Centre, Ramada Sibiu și Ramada Oradea, inaugurat la sfârșitul anului trecut.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302