Google a lansat serviciul Hotel Finder

Google a lansat serviciul Hotel Finder
person Horeca
access_time_filled

experimentCompania Google Inc. a lansat pe 28 iulie serviciul Hotel Finder, un instrument nou și inovativ de căutare online a hotelurilor existente pe piață. Așa cum îi spune și numele, Hotel Finder este menit nu doar să faciliteze căutarea hotelului potrivit exigențelor fiecărui potențial client hotelier dar îi oferă acestuia și șansa de a compara tarifele hotelurilor de pe piață și de a face rezervări direct pe acest portal.
Prin noul serviciu, Google s-a alăturat unor portaluri de top precum Kayak, Expedia sau Hotels.com, care permit călătorilor să își aleagă hotelul din cea mai mare selecție de unități de cazare din mediul online, selecție care cuprinde atât hoteluri independente cât și lanțuri hoteliere celebre. 
În prezent, Hotel Finder este disponibil doar pentru găsirea hotelurilor din Statele Unite ale Americii, însă Google intenționează să îl extindă la nivel mondial dacă acesta se dovedește popular.
Ce este Hotel Finder?
Noul serviciu este menit să ajute turiștii să găsească „hotelul perfect” pentru ei, acest lucru devenind extrem de ușor de făcut. Pe prima pagină există câteva filtre precum orașul în care doriți să vă cazați, perioada șederii, prețul dorit sau nivelul de clasificare al unității (numărul de stele).

finder3

Una dintre caracteristicile care face Hotel Finder să fie superior rivalilor săi este modul în care afișează tarifele hoteliere. Aici se prezintă tariful integral, și nu doar tariful de bază, fără taxe și comisioane, așa cum fac principalele portaluri existente pe piață.

De asemenea, atunci când dați click pe un hotel vi se prezintă nu doar prețul mediu de cameră pe noapte ci și o comparație a prețului cu media din orașul respectiv.
Hotel Finder prezintă de asemenea informații, colaje de imagini cu hotelurile respective, review-uri scrise de turiști și evaluările de pe Google Places.

Cei interesați să vadă cum funcționează noul serviciu de la Google, Hotel Finder, pot intra aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302