Grad de ocupare record pentru hotelurile londoneze

Grad de ocupare record pentru hotelurile londoneze
person Horeca
access_time_filled

Hotelurile din Londra au înregistrat cel mai bun grad de ocupare din istorie în luna iulie 2011, și anume 92.4%, stabilind astfel un nou record, anunță Bighospitality.co.uk.
Potrivit celui mai recent studiu realizat de TRI Hospitality Consulting pe 550 de hoteluri din Marea Britanie, recordul înregistrat a venit în urma unei creșterii progresive înregistrate în ultimii ani a acestui indicator în capitala Marii Britanii.

uk

În plus, hotelierii din Londra au practicat în luna iulie și cele mai mari tarife de până acum, tariful mediu pe noapte fiind de 150 de lire sterline.
Rezultatele studiului au relevat și faptul că venitul pe cameră disponibilă (RevPAR) a crescut cu 5% în luna iulie, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Jonathan Langston, managing director TRI Hospitality Consulting a declarat că recordul înregistrat s-a fost datorat parțial și sărbătorii musulmane Ramadan care anul acesta s-a sărbătorit în perioada 1 august-31 august, iar turiștii din Orientul Mijlociu au ales astfel să călătorească mai mult în luna iulie decât în august, dar și organizării a cameralondranenumărate evenimente care preced Jocurile Olimpice din 2012.
Rezultatele înregistrate în sectorul hotelier din Londra au depășit cu mult așteptările experților din domeniu. Având în vedere acest lucru, spune Jonathan Langston, este dificil de prevăzut ce se va întâmpla în partea a doua anului. Revenirea industriei hoteliere este însă certă în capitala Marii Britanii. Nu și pentru hotelierii din provincie, care au asistat la scăderi ale profitului în prima parte a acestui an, potrivit aceluiași studiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302