Grupul Kempinski îşi adaugă 62 de hoteluri de lux în portofoliu

Grupul Kempinski îşi adaugă 62 de hoteluri de lux în portofoliu
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier de lux Kempinski, care deține o colecție impresionantă de hoteluri independente de 5 stele din întreaga lume, a anunțat că își va adăuga în portofoliu 62 de hoteluri noi cu peste 15.400 de camere, hoteluri care se află în prezent în diferite faze de construcție. În prezent Kempinski operează 61 de hoteluri exclusiviste, cu 14.000 de camere, în 28 de țări, iar în următorii 5 ani grupul își va dubla practic portofoliul. 

lux

Cel mai mare proiect hotelier marca Kempinski aflat în dezvoltare este viitorul hotel Kempinski din orașul rusesc Sotchi, (664 camere) care va fi inaugurat la sfârșitul anului 2013, înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă care vor avea loc aici (7-23 februarie 2014). În așteptarea Jocurilor Olimpice de la Sotchi, orașul a devenit un magnet pentru investitorii din domeniul hotelier. 30 de proiecte hoteliere, inclusiv ale unor branduri precum Hilton, Hyatt, Marriott, Radisson Blu și Sheraton se află în prezent în dezvoltare în acest oraș.

kemp3

Revenind la grupul Kempinski, acesta a fost înființat în anul 1897 în Germania și deține în prezent în portofoliu unele dintre cele mai luxoase proprietăți: resorturi de lux, hoteluri de business și hoteluri SPA din jurul lumii, toate sunt destinate acelor persoane care apreciază locațiile de 5 stele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302