Hotelul “Tulip Inn Sunny Hill” din Cluj, de vânzare

Hotelul “Tulip Inn Sunny Hill” din Cluj, de vânzare
person Horeca
access_time_filled

goldentulipclujHotelul „Tulip Inn Sunny Hill” din Cluj a fost scos la vânzare cu 6,5 milioane de euro, plus TVA, a declarat proprietarul unității de cazare, Eugen Tușa, agenției Mediafax. Hotelul, afiliat la lanțul hotelier Golden Tulip, a avut în luna aprilie un grad de ocupare de 60%, iar în primele 2 săptămâni din luna mai circa 80% din numărul total de camere au fost ocupate. Motivul pentru care hotelul a fost scos la vânzare, este, potrivit proprietarului Eugen Tușa, intenția acestuia de a se concentra pe cealaltă afacere a sa, respectiv transportul rutier de marfă.
cameracluj1Unitatea de 4 stele a fost deschisă în decembrie 2006, în urma unei investiții de circa 5 milioane de euro. Hotelul are 50 de camere dotate cu aer condiționat, acces gratuit la internet, dar beneficiază și de saună, jacuzzi și săli de masaj și fitness. Hotelul mai dispune și de un teren cu o suprafață de 5000 de metri pătrați, dar și de o parcare de 3.600 de metri pătrați.
Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj este primul hotel din Cluj Napoca care face parte din lanțul hotelier Golden Tulip.
Unitatea de cazare este situată la 10 minute de centrul orașului Cluj Napoca, la 5 minute de Grădina Botanică Cluj și Sigma Center Cluj și 20 minute de Aeroportul Internațional Cluj Napoca.
Compania olandeză Golden Tulip este o firmă privată de franciză care include circa peste 250 de hoteluri în 37 de țări, majoritatea situate în centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302