Pascal Jean este noul Director General al hotelului Epoque

Pascal Jean este noul Director General al hotelului Epoque
person Horeca
access_time_filled

Începând cu luna octombrie 2011, Pascal Jean va prelua funcția de Director General al hotelului de 5 stele Epoque din București, înlocuindu-l pe Antoni Kuhnen la conducerea hotelului. Cu o experienta de 30 de ani in industrie, Pascal Jean aduce un know-how în hospitality management pe segmentul de cinci stele. Hotelul Epoque s-a deschis pe 1 noiembrie 2010, în apropierea renumitei Grădini a Cișmigiului din București, în urma unei investiții de 8 milioane de euro și este singurul hotel din Romania afiliat la World Hotels (grup international de hoteluri independente care reuneste o colectie exclusivista de 450 de proprietati in peste 50 de tari din intreaga lume). 

ep

„Boutique hotelul Epoque este un produs de nișă, un concept complex și o provocare extraordinară pentru mine. Sunt foarte fericit să mă alătur echipei și am planuri mari pentru perioada următoare. Epoque are locația perfectă, are personalitate și mult șarm – pe lângă un potențial fantastic de business în segmentul pe care activează. Este un produs elitist care care mizează pe servicii impecabile și care încurajează individualitatea, însă cu un magnetism special pentru o pascaldiversitate de profiluri, deoarece are multe de oferit atât turiștilor cât și bucurestenilor. Sunt mândru să spun că Epoque este, fără îndoială, unul dintre locurile fascinante ale capitalei”, a declarat Pascal Jean, General Manager Epoque Hotel.
Pascal Jean are o experiență de 30 ani în industria ospitalității, gestionând operațiuni din segmentul de lux care acoperă întreaga gamă de proiecte de profil: hoteluri, proiecte de tip F&B sau proiecte de tip resort în puncte cheie din Europa și Statele Unite ale Americii, precum: New York, Paris, Moscova, Sankt Petersburg, Kiev.
Absolvent al Universității din Paris și cu diplomă în management hotelier de la Cornell Institute, Pascal Jean s-a specializat în segmentul de lux în zona Europei de Est și are o profundă întelegere a pieței atât din punct de vedere al provocărilor operaționale cât și din punct de vedere al dezvoltării strategice, potrivit comunicatului de presă emis de hotelul Epoque. 
Hotel Epoque reprezintă un concept unic pe piata boutique hotelurilor din București, reunind toate componentele unei experiențe de luxe complete: spații de cazare exclusiv de tip apartament, un SPA cu facilități complexe de wellbeing și relaxare și un restaurant de haute gastronomie. Epoque oferă oaspeților săi servicii cu un grad înalt de personalizare.
Managementul hotelului este asigurat de Trend Hospitality, companie de consultanță în industria ospitalității din România. „Epoque este un concept cu caracteristici singulare în portofoliul Trend Hospitality. Încă din faza de proiectare, am gândit acest produs ca pe o soluție integrată pentru cunoscătorii din segmentul FIT upscale. La aproape un an de la deschidere, proprietatea a ajuns în punctul de full operational și are un nivel performant de brand awareness. Suntem încântați să îi urăm bun venit d-lui Pascal Jean în echipă, în calitate de General Manager, și suntem convinși că va avea o chimie reală cu acest proiect. El are deopotrivă know-how-ul și rigurozitatea necesare pentru a securiza poziția cucerită de Epoque în intervalul de la lansare și pentru a dezvolta strategia pe termen mediu și lung în linie cu viziunea noastră asupra acestui hotel”, a declarat Lucian Marinescu, Senior Associate Trend Hospitality.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302