S-a deschis sezonul angajărilor la hotelurile de top din Capitală

S-a deschis sezonul angajărilor la hotelurile de top din Capitală
person Horeca
access_time_filled

angajari3Majoritatea marilor hoteluri din București se bazează pe turismul de business, iar lunile de toamnă reprezinta cea mai „profitabilă” perioadă din an, deoarece începe sezonul evenimentelor, târgurilor și conferințelor și gradul de ocupare al hotelurilor ajunge uneori până la 100%. În acest context marile hoteluri din București precum Marriott, Radisson, Rin, Howard Johnson sau Novotel angajează bucătari, ospatări, cameriste, reprezentanți vânzări și tehnicieni.

JW Marriott Grand Hotel angajează în această perioadă bucătar, ospătar, agent de securitate, cameristă-șef și hostess. Pentru toate cele cinci posturi, cunoașterea limbii engleze are caracter  obligatoriu, iar pentru bucătar este necesară o experiență de minim doi ani în sectorul restaurației. De asemenea, experiența reprezintă un avantaj și pentru posturile de ospătar, cameristă-șef și agent securitate.
angajari1
Radisson Blu caută persoane calificate ca zugrav, frigotehnist și electrician care să indeplinească următoarele sarcini: menținerea și întreținerea facilităților hotelului prin efectuarea de zugrăveli și reparații în camerele de hotel, holuri, bucătării, zone publice și exterior. Hotelul de cinci stele mai recrutează ospătar, barman, cameristă, ajutor bucătar și agent curățenie, care trebuie să aibă minim un an de experiență în domeniu, să fie ospitalieri și sociabili.

angajari2Athene Palace Hilton a scos la concurs un post de sales account executive. Printre cerințe se numără: minim doi ani de experiență în domeniul hotelier, turism, vânzări sau PR, studii superioare (de preferat în turism), abilități de negociere și rezistență la lucrul cu dead-line-uri.

Howard Johnson Grand Plaza Hotel angajează senior sales manager (middle-level), cu studii superioare în Economie și atestate în vânzări sau marketing.

Novotel caută cameristă principală cu minim doi ani de experiență.

InterContinental recrutează un concierge clerk, pentru care studiile în turism reprezintă un avantaj.

Rin Grand Hotel angajează organizator de evenimente cu cel puțin un an de experiență în domeniu.
Ofertele de muncă au fost publicate pe site-urile companiilor și pe cele specializate în recrutare, eJobs.ro și BestJobs.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302