Trend: Cursuri de gătit în hoteluri, pentru clienţi

Trend: Cursuri de gătit în hoteluri, pentru clienţi
person Horeca
access_time_filled

Din ce în ce mai multe hoteluri din întreaga lume organizează cursuri de gătit pentru clienții săi, ca un răspuns la un nou trend în industria de travel: vacanțele culinare. Acestea reprezintă un mod ideal de a te „cufunda” în cultura unei națiuni, dar și de a-ți oferi un suvenir de durată: abilitatea de a reproduce feluri de mâncare delicioase din întreaga lume în propria bucătărie. Tocmai de aceea hotelierii din întreaga lume s-au gândit să introducă cursuri de gătit pentru oaspeți, care să îi inițieze pe aceștia în bucătăriile tradiționale din fiecare țară.

cursinhotel

HotelsCombined.com a publicat lista hotelurilor de top din întreaga lume, care oferă astfel de cursuri de gătit. Celebrul Hotel Ritz din Paris oferă cursuri de bucătărie franțuzească, atât în limba franceză cât și în limba engleză, oaspeților care îi trec pragul.

cookHotelul Four Seasons din Milano, își introduce oaspeții în fascinanta lume a bucătăriei italienești și promite să le dezvăluie toate secretele ale renumitei bucătării. Cunoașterea limbii nu este obligatorie, cursurile putând fi urmate și în limba engleză.
Cei pasionați de bucătăria spaniolă pot merge la hotelul V, din orașul Vejer de la Frontera, din Spania. De la fructe de mare la diverse preparate specifice, aici se pot experimenta cele mai variate rețete din bucătăria spaniolă.
În Grecia, hotelul Atlantis Beach Villa Hotel, din Santorini, își inițiază clienții doritori în tainele bucătăriei grecești. În Istanbul, hotelul Sarnic, prezintă oaspeților tot ce face acest oraș special, din punctul de vedere al gastronomiei.
Trendul cursurilor de gătit nu a luat amploare numai în Europa. În Japonia, la hotelul „The Peninsula Hotel Tokyo”, în India, la hotelul „Oberoi Udaivilas din Udaipur”, în Bangkok la hotelul Mandarin Oriental (care prezintă tainele bucătăriei thailandeze) sau Damascus Hotel din Siria sunt doar câteva locuri, in care turistii pot urma cursuri de gătit chiar in hotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302