Accor anunță deschiderea primului hotel Handwritten în București

Accor anunță deschiderea primului hotel Handwritten în București
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță parteneriatul cu compania locală TECADRA HOTELS S.R.L., pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra. Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente.

Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operațiunilor sale și de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.
Hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.


Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, în apropierea unui hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa.
Să deschidem o primă proprietate Handwritten în București este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalității în capitala României. Călătorii de afaceri și de leisure de astăzi caută experiențe unice și autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente și de tip boutique și îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăți personalizate, să creeze pentru acestea identități distinctive și să le conecteze cu publicul internațional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea și a le crește veniturile„, spune Cătălina Toma – Development Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.


Suntem bucuroși să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalității. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendințe din industrie, la canalele de marketing și distribuție și la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase și mai autentice branduri Accor – Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referință pentru călătorii de afaceri și de leisure care caută o destinație premium în nordul Bucureștiului”, a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al TECADRA HOTELS S.R.L.


Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri în întreaga lume. Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de 12 luni. Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu o creștere rapidă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302