Accor va recruta și forma peste 600 de profesioniști în ospitalitate în Romania, până în 2025

Accor va recruta și forma peste 600 de profesioniști în ospitalitate în Romania, până în 2025
person Horeca
access_time_filled

Accor își anunță planurile de recrutare și dezvoltare profesională pentru următorii ani, în concordanță cu expansiunea dinamică a grupului în România. Grupul, care are în prezent peste 950 de angajați în țară, va adăuga peste 600 de noi angajați în echipa sa până în 2025, pentru a sprijini deschiderea și operarea a peste 10 noi hoteluri. Pentru a prezenta oportunitățile sale de carieră potențialilor candidați, Accor va organiza un eveniment de tip porți deschise în București și Timișoara, duminică, 5 iunie.


Accor Picnic Urban de la București va avea loc pe 5 iunie, între 11:00 și 16:00, la Hotel Novotel, pe Calea Victoriei, nr. 37 B, în Sala Paris și pe terasa hotelului. Organizatorii invită participații să descopere universul grupului Accor cu toate brandurile sale prezente în Romania – ibis, ibis Styles, Mercure, Novotel, Pullman. Cei prezenți vor beneficia de asemenea de primul lor coaching de carieră: vor învăța să pregătească o cafea precum un barista, se vor distra și vor colecționa momentele inedite în videoclipuri cool, cu Video Booth 360, pe care le vor putea distribui apoi în social media. Candidații se pot înscrie la evenimentul Accor Picnic Urban din București aici.


La Timișoara, hotelierii Accor le dau întâlnire tuturor celor curioși sau pasionați de domeniul ospitalității pe 5 iunie, la ibis Timișoara City Center, pe strada Coriolan Brediceanu, nr. 18, între orele 11:00-15:00. Aceștia vor avea oportunitatea să descopere brandurile Accor din Timișoara, ibis si Mercure, să întâlnească profesioniști din domeniul ospitalității, să participe la prezentări și demonstrații interesante. Accor Picnic Urban de la Timișoara va cuprinde o demonstrație gastronomică cu Chef Enzo, participant la Chefi la Cuțite, o sesiune de bartending cu Ede Fonagy, barman Fratelli – artist în domeniul mixologiei și al flair-bartendingului. Experiența include și un tur organizat al hotelului Mercure Timișoara, prima proprietate din țară care a obținut certificarea Breeam Outstanding. Candidații se pot înscrie la evenimentul Accor Picnic Urban din Timișoara aici.


Cele două evenimente vor oferi ocazia celor interesați de un viitor în industria ospitalității să descopere oportunitățile de carieră în hotelurile grupului Accor și beneficiile pe care grupul le oferă noilor angajați.
Industria ospitalității oferă mai mult decât perspectiva unui loc de muncă, mai mult decât o carieră. Este un mod de viață. La Accor, îi numim pe hotelierii noștri ”heartists”, pentru că ei modelează experiențe și pictează amintiri în inimile călătorilor. Duminică, ne propunem să întâlnim mult mai mult decât potențiali angajați. Sperăm să cunoaștem noi prieteni, parteneri și membri de încredere ai marii familii Accor, care numără în prezent peste 230.000 de membri pasionați și dedicați în întreaga lume„, spune Felicia Dincă, Talent & Culture Manager – Romania & South-Eastern Europe la Accor.


Sectorul ospitalității este unul dintre principalele motoare ale economiei europene, atât în ceea ce privește forța de muncă ocupată, cât și contribuția directă la economie, de aproape 5% din PIB. Domeniul angajează peste 11,9 milioane de hotelieri în Europa și este unul dintre cele mai prietenoase medii pentru tineri, cu peste 20% dintre angajații săi cu vârste sub 25 de ani, față de 8,2% în întreaga economie. Industria hotelieră este, de asemenea, un actor-cheie în ceea ce privește incluziunea socială, deoarece oferă un punct de plecare excelent în carieră pentru peste 30% din totalul angajaților. Nu în ultimul rând, industria hotelieră este, de asemenea, un sector important în ceea ce privește angajarea femeilor. În timp ce în economia generală 46% din persoanele angajate sunt femei, în sectorul ospitalității această cifră este de 54,1%.
Înscriere participanți Accor Picnic Urban din București: https://forms.gle/arhNttHQyXcusnTu9
Înscriere participanți Accor Picnic Urban din Timișoara: https://forms.gle/if9meehve4t7TkEQ7

Despre Accor
Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de co-working și multe altele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302