Cererea de sejururi la mare pentru minivacanța de Rusalii, cu 20% peste 2021

Cererea de sejururi la mare pentru minivacanța de Rusalii, cu 20% peste 2021
person Horeca
access_time_filled

Românii intenționează să petreacă minivacanța de Rusalii pe Litoral, lucru dovedit de numărul mare de rezervări făcute pentru perioada 10-13 iunie la hotelurile deschise în stațiunile de la Marea Neagră, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut, arată datele Litoralulromanesc.ro. 90% dintre unitățile de cazare de pe litoral vor fi deschise în minivacanța de Rusalii, dintre care, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanță de 100%.


Mulți dintre cei care au făcut deja rezervare pentru minivacanța de Rusalii au fost stimulați de ofertele speciale create cu acest prilej, tarifele pornind de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane la un hotel de două stele din stațiunea Olimp, cazare fără masă. Un pachet de trei nopți la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus în Eforie Nord costă 468 lei/2 persoane, iar cuplurile care optează pentru servicii all inclusive la un hotel de 4 stele din Jupiter trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopți puțin peste 1.800 de lei.


Minivacanța de Rusalii reprezintă un preambul pentru sezonul estival, întrucât mulți români obișnuiesc să-și ia concediu abia după ce copiii intră în vacanța școlară. Iar pe baza estimărilor pe care le avem pentru Rusalii, putem spune că litoralul va fi și anul acesta destinația internă principală către care românii se vor îndrepta în lunile de vară. De altfel, este un trend care s-a accentuat în timpul pandemiei”, spune Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.
.
Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302