Ana Consulea lansează podcastul despre cofetărie „În spatele vitrinei”

Ana Consulea lansează podcastul despre cofetărie „În spatele vitrinei”
person Horeca
access_time_filled

Ana Consulea, Chef Cofetar și antreprenor în domeniul HoReCa (Zelateria@Zexe Braserie și Zelato), lansează primul podcast din România dedicat în integralitate cofetăriei. „În spatele vitrinei” este atât o invitație în backstage, în laborator, în mijlocul procesului de producție, cât și un dialog despre valorile și filozofia acestei meserii realizate la nivel de excelență. Primul episod al podcastului este deja disponibil pe Youtube și Spotify și o are ca invitată pe Andreea Moldovan, cofetar și antreprenor Livrez Fericire.

Printre oaspeții chefului cofetar se vor număra legende ale cofetăriei de odinioară, vedete ale cofetăriei de azi, antropologi ai gastronomiei, jurnaliști și căutători ai rafinamentului dulce.

Podcastul este parte dintr-un proiect mai amplu ce are în centrul său „Gustul și misiunea de a hrăni oamenii mai bine”, demarat încă din 2012 de Ana Consulea și echipa ei. În primul sezon, podcastul va avea o frecvență lunară.

Ana Consulea și invitații ei vor dezbate subiecte de interes pentru industrie, de la gust, terroir, sustenabilitate și istoria cofetăriei românești, până la educarea noilor generații de cofetari, competiție și colaborare.

„În spatele vitrinei nu este un podcast despre rețete. Este un proiect prin care îmi doresc să vă introduc în universul cofetăriei, în lumea amplă și spumoasă a producției. Vom purta conversații sincere și, sper eu, relaxate despre munca și dedicarea nevăzute și de cele mai multe ori neînțelese ale domeniului. Promit să fim total transparenți în legătură cu valorile acestei meserii și să abordăm subiecte tabu ale industriei. În această nouă călătorie îmi este alături, ca de obicei, Elle & Vire Professionnel®, partenerul meu de încredere”, spune Ana Consulea, realizatoarea podcastului.

Brandul de lactate premium Elle & Vire Professionnel® , alegerea celor mai buni Chefi din lume și a restaurantelor cu stele Michelin, susține excelența „În spatele vitrinei”. Ana Consulea este Brand Ambassador Elle & Vire Professionnel® în România din anul 2021. Elle & Vire Professionnel® este distribuit în România de Delaco Distribution, parte a grupului francez Savencia Fromage & Dairy, producător de specialități de brânzeturi.

Ana Consulea este Chef Cofetar și owner Zelateria@Zexe Braserie și Zelato. După ce în 2012 a absolvit școala de cofetărie în Franța, Ana s-a întors în România, unde doi ani mai târziu și-a deschis primul ei business în domeniu. În 2016, a fondat Zexe Braserie (în curând redenumită Zelateria), o braserie-cofetărie reper în București, iar în vara anului 2020, gelateria Zelato.


Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302