Aro Palace își face cunoscută intenția pentru un acord de franciză cu brandul Hyatt

Aro Palace își face cunoscută intenția pentru un acord de franciză cu brandul Hyatt
person Horeca
access_time_filled

Aro Palace SA anunță că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internaționala de hoteluri a mărcii Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

Înființat în 1939 și recunoscut pentru atmosfera ce îmbină farmecul istoric cu confortul contemporan, hotelul Aro Palace dispune de 189 de camere și suite pentru oaspeți și încă 67 de camere executive și suite, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business.
Hotelul face parte din compania Aro Palace SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ARO. Portofoliul companiei include și hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilități de conferință și două restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile Aro Palace SA.

Suntem încântați să facem primii pași înspre a deveni parte din familiai Hyatt și să aducem standardele lor de clasă mondială în România,” a spus Attila Joós, CEO al Aro Palace S.A.. „Combinând excelența în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii și tradițiilor locale, vom îmbunătăți capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeți din întreaga lume și de le oferi o experiență unică.”

Suntem onorați de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace SA și Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalității romanești, dar se aliniază și cu misiunea Winsed.Swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier și experiențele oaspeților”, precizează Dr. Ray Iunius, CEO, Winsed.Swiss.

Hyatt Hotels Corporation
Hyatt Hotels Corporation, cu sediul central în Chicago, este o companie internaționala în domeniul ospitalității. La data de 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea peste 1.300 de hoteluri și proprietăți all-inclusive în 76 de țări de pe șase continente. Pentru mai multe informații, vizitați www.hyatt.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302