DoubleTree by Hilton Oradea trece de la un contract de management la unul de franciză

DoubleTree by Hilton Oradea trece de la un contract de management la unul de franciză
person Horeca
access_time_filled

Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea anunță tranziția de la un contract de management la unul de franciză, această schimbare semnificativă fiind finalizată la 1 februarie 2024.

Fiind activ de peste 12 ani, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea a decis să adopte un model de afacere bazat pe franciză, cu intenția de a-și consolida poziția pe piața locală. Această tranziție derivă din dorința noilor proprietari de a se implica direct și activ în creșterea nivelului serviciilor oferite prin investiții, inovație, deschidere și responsabilitate.

Procesul de tranziție către franciză a fost gestionat minuțios, alături de compania de consultanță în domeniul hotelier – Premier Hospitality, implicând un proces desfășurat pe o perioadă de nouă luni, din mai 2023 până la 31 ianuarie 2024. Între mai și septembrie, s-au desfășurat negocieri detaliate, în timp ce segmentul octombrie – ianuarie a fost alocat proceselor de pregătire intensivă. Toate acestea au asigurat o trecere lină și eficientă către noul model de afacere.

Suntem încântați să anunțăm această tranziție către un nou mod de funcționare, prin contract de franciză, pentru Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea. Această decizie reflectă angajamentul nostru ferm față de clienții noștri, cărora ne dorim să le putem oferi cele mai bune servicii, să le dăruim experiențe memorabile, care să-i facă să revină la noi cu încredere”, a spus Alexandru Pop, proprietarul hotelului.

Este o onoare pentru noi să fim parteneri cu Elias Power în acest proiect, am colaborat foarte bine în aceste luni și sunt convins că o vom face la fel de bine și în următorii ani în care am stabilit să lucrăm împreună. Avem așteptări mari de la acest hotel, vrem să creștem nivelul serviciilor, ne dorim performanță de cel mai înalt nivel și pentru asta ne bazăm pe o echipă de profesioniști locali dar si pe hotelieri cu experiență internațională”, Călin Ile, Premier Hospitality.

Despre Elias Power: Elias Power este parte din Sapient Group, un jucător important în zona de Business Development din Transilvania. Fondată în 1998, Sapient Group și-a extins domeniile de activitate progresiv, acoperind arii cheie precum domeniul imobiliarelor și cel al ospitalității..

Despre Premier Hospitality: Premier Hospitality este o companie de consultanță în domeniul hotelier din România, oferind servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților săi.

Despre DoubleTree by Hilton Oradea: Situat pe malul Crișului Repede, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea oferă oaspeților săi o experiență de cazare de lux, completată de facilități moderne și servicii de calitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302