BOILER @ The MUSE: deschiderea unui nou concept de cafenea & bistro

BOILER @ The MUSE: deschiderea unui nou concept de cafenea & bistro
person Horeca
access_time_filled

BOILER @ The MUSE a luat naștere din dorința de a conecta un proiect arhitectural curajos și ambițios – clădirea MUSE Offices – dezvoltată de Primavera Development, cu experiența ospitalității orientate spre a aduce oamenii împreună – o valoare ce definește dezvoltarea brandului BOILER pe piața de HORECA din România în ultimii 3 ani.


Noua locație BOILER @ The MUSE se află în zona de nord a orașului, iar deschiderea oficială a spațiului va alea loc pe 28 ianuarie, în cadrul unui eveniment public ce va reuni artiști vizuali, DJi și muzicieni, dar și comunitatea de oaspeți BOILER.
Noua locație BOILER, situată pe Strada Menuetului, numărul 2, are în spate o investiție de 380.000 euro și include o zonă de coffee & bistro / restaurant & bar, deschise zilnic între 08 – 22 în timpul săptămânii și 09 – 23 în weekend.


Designul și amenajarea clădirii sunt semnate de Corvin Cristian & echipa. Oaspeții vor regăsi aici un spațiu primitor și deschis, un câmp vizual bogat în care se combină finisaje de cupru și lemn. Același spațiu va găzdui pe viitor expoziții și evenimente de artă, având în vedere parteneriatului Uniunii Artiștilor Plastici cu PRIMAVERA DEVELOPMENT.

Ne-am dorit să creăm un loc în care prietenii vechi și noi, fie că e vorba de oameni ce lucrează sau locuiesc în această parte de oraș, să aibă un ”acasă” unde să se poate bucura de experiențe de gust trăite împreună. Imaginea unei mese lungi, pe care o regăsim la BOILER @ the MUSE, dar și în celelalte locații Boiler, descrie cel mai bine ce ne dorim să creăm aici. Un loc în care oamenii să se adune în jurul mesei, fie că e vorba de mic dejun, prânz sau cină. Ospitalitatea BOILER, credem noi, poate transforma spațiile, le poate aduce la viață.”, explică Răzvan POPA, Co-owner BOILER.

Pornit acum 7 ani, BOILER s-a dezvoltat într-un concept de business ce vede ospitalitatea ca pe o experiență vie, definită de valoarea culturală a spațiilor alese, dar și de oamenii ce contribuie la produsul final, fie că este vorba de cafea sau mâncare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302