Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, proiect dezvoltat de Niro Investment Group, intră în etapa finală de amenajare

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, proiect dezvoltat de Niro Investment Group, intră în etapa finală de amenajare
person Horeca
access_time_filled

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest prezintă în premieră apartamentul său prototip care implementează standardele de stil și calitate ale brandului Corinthia și constituie etalonul dotărilor și finisajelor întregului hotel, precum și al nivelului de confort oferit viitorilor oaspeți ai hotelului.

“Camera prototip” reprezintă o etapă de referință pentru proiectul hotelier în ansamblul său deoarece permite vizualizarea conceptului: testarea tuturor dotărilor, a materialelor folosite, a funcționalităților, verificarea calității finisajelor, a procesului de curățenie și totodată efectuarea de ajustări de ordin tehnic și estetic, înainte ca acestea să fie replicate la nivelul întregii clădiri.

Cu o suprafață de 120mp, „camera protoptip” a Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest este în fapt un apartament de lux ce include un dormitor spațios cu dressing și baie, dinning room, living room și o zona pentru birou. Amplasat pe colț, la intersecția Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei, apartamentul oferă o priveliște spectaculoasă asupra centrului vechi al capitalei. Apartamentul a fost proiectat, mobilat și finisat conform standardelor Corinthia în materie de lux, confort și funcționalitate.

Fiecare detaliu al apartamentului prototip a fost minuțios gândit și implementat pentru a oferi o reprezentare cât mai fidelă a stilului, confortului și dotărilor pe care dorim să le aplicăm ulterior întregului hotel, asigurându-ne totodată că sunt întrunite toate criteriile de excelență specifice brandului internațional de lux Corinthia”, a spus Jean Pierre Mifsud, General Manager, Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest.

Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă unul dintre proiectele noastre majore în domeniul industriei ospitalității, alături de deschiderea Swissotel în zona de nord a Bucureștiului și, mai nou, demararea proiectului amplu de construcție a unui resort de lux în arhipelagul Maldivei”, a spus Christophe Chamboncel, Head of Hospitality and Development, Niro Investment Group.

Grand Hotel Boulevard Bucharest va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul exclusivist Corinthia. Hotelul va avea 30 de apartamente luxoase, salonul istoric “Grand Ballroom”, bar-lounge, braserie, spa, beauty salon și sală de fitness, florărie precum și săli private pentru conferințe. Hotelul este destinat oamenilor de afaceri, dar și celor care călătoresc de plăcere.

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest va opera într-o clădire emblematică pentru istoria și cultura capitalei – Grand Hotel du Boulevard, care a reprezentat de-a lungul vremii un punct central în viața socială, culturală și artistică a înaltei societăți din capitală și din întreaga Europă.

Niro Investment Group
NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor. Compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând trei proiecte de anvergură: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia, construcția unui nou hotel premium în București, situat pe Bd. Expoziției, sub brandul Swissôtel, Accor, precum și începerea unui proiect de construcție a unui resort de lux în Maldive, acesta fiind și primul proiect internațional al Grupului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302