Discover Local cu Mercure

Discover Local cu Mercure
person Horeca
access_time_filled

Mercure a lansat o nouă listă curatoriată de experiențe autentice „Discover Local” de care oaspeții săi se pot bucura în cele mai importante orașe din Europa. Aceasta cuprinde punctele de atracție celebre, dar și comori neștiute. Călătorii au acces facil la itinerariile online ale obiectivelor locale de neratat, inclusiv monumente, situri de patrimoniu, galerii de artă și muzee, atracții culinare și multe altele.

Ghidurile digitale Mercure Discover Local le permit oaspeților să pătrundă în tainele orașului, să îl viziteze, să experimenteze gastronomia și băuturile specific, așa cum o fac localnicii.

După o zi plină, în care au explorat cele mai bine păstrate secrete și atracții ale orașului, oaspeții pot reveni la un hotel Mercure din apropiere pentru un somn confortabil. Toate hotelurile sunt evidențiate în hărțile Discover Local. Înrădăcinat în valorile comunității care îl găzduiește, fiecare hotel Mercure este inspirat local de locul pe care îl consideră acasă și urmărește să aducă această inspirație locală la viață pentru oaspeți și să inspire experiențe de călătorie autentice.

Noile hărți Discover Local de la Mercure sunt un accesoriu gratuit și convenabil pentru orice călătorie, ce reunește cele mai bune recomandări într-un singur loc. Ele propun turiștilor noi aventuri și explorări în Europa, alături de Mercure, într-o colecție perfectă de destinații de descoperit.

Brandul Mercure este înrădăcinat în caracterul său local – include hoteluri de înaltă calitate, de inspirație locală, de categorie medie, care trezesc apetitul turiștilor pentru descoperiri. Ghidurile Discover Local și Campionii locali din fiecare hotel îi vor ajuta pe oaspeți să descopere cu adevărat o destinație și să simtă cultura locală a hotelului.

Cu Discover Local, vizitatorii au garantată o perspectivă unică asupra modului de a trăi ca un localnic în fiecare oraș, curatoriată de experți locali din fiecare locație.

Despre Mercure
Mercure este un brand de tip midscale care combină puterea rețelei internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și cu specific local.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302