Grupul Bacolux Hotels România deschide Bacolux Koralio la Eforie Nord

Grupul Bacolux Hotels România deschide Bacolux Koralio la Eforie Nord
person Horeca
access_time_filled

Bacolux Hotels România anunță deschiderea, la începutul lunii iunie, a celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio Eforie Nord, după o investiție de peste 7 milioane de euro.


Bacolux Koralio, clasificat la 4 stele, are 212 camere și apartamente, un restaurant (salon și terasă în aer liber cu o capacitate de 400 de locuri), un lobby bar, dar și trei săli de conferință cu dotări complete. La capitolul agrement, hotelul deține trei piscine exterioare încălzite – una pentru adulți, ce va beneficia de un bar și de o terasă, și două piscine pentru copii, completate de trei tobogane cu apă.
Totodată, la ultimul nivel al hotelului, au fost amenajate trei studiouri, fiecare cu terasă privată, zonă de plajă și jacuzzi. Cel mai mare studio are o suprafață de 85 mp și o terasă de 180 mp și oferă o priveliște spectaculoasă asupra stațiunii, atât spre mare, cât și către lacul Techirghiol.
Bacolux Koralio este denumirea fostului Hotel Hefaistos (2 stele), care a fost upgradat și reamenajat în totalitate de către grupul de companii format din Bacolux Afrodita Resort & Spa, Bacolux Diana Resort și Bacolux Craiovița Hotel & Events. Noul hotel va oferi turiștilor servicii all inclusive.


Bacolux Koralio păstrează, asemenea locaților Bacolux din Herculane, conceptul care recreează mediul exterior în interior. Echipa de arhitecți români, care a creat conceptul, și-a dorit ca acesta să fie elementul definitoriu pentru designul tuturor locațiilor Bacolux”, punctează Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels.
Designul hotelului ține cont de zona în care se află și aduce natura la interior, adaptând hotelul la mediul înconjurător. Linia de culori aleasă se situează în zona de tonuri calde, încăperile sunt luminoase, iar atenția la detalii și tematica coralilor regăsită în toată structura spațiilor fac din locație un loc prietenos și elegant ce invită la relaxare.


Obiectivul major pe care echipa Bacolux Hotels și l-a fixat în cadrul acestei renovări majore a fost obținerea unei locații confortabile, dedicate relaxării. ”Ne-am dorit extinderea la maxim a spațiilor vitrate pentru a permite accesul luminii naturale, optând pentru un design atemporal”, adaugă reprezentanții Bacolux Hotels.
Resortul beneficiază de mai multe piscine exterioare încălzite, un program de entertainment extins, dar și implementarea sistemului all inclusive child-friendly.
Hotelul Bacolux Koralio este destinat, în principal, familiilor, însă poate acomoda cu succes atât evenimente corporate și private, cât și echipe sportive.
Bacolux Koralio, Eforie Nord va fi deschis în perioada iunie – septembrie, dar managementul este pregătit să prelungească acest program de funcționare dacă piața o va cere. Dorința acestora este ca, pe termen lung, locația să fie deschisă all seasons.

Despre Bacolux Hotels Romania
Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, cu peste 27 de ani de experiență în industria hotelieră, care oferă servicii diverse pentru leisure si business, încurajând petrecerea vacantelor in Romania, in locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente si team building-uri la Herculane sau Craiova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302