Iulian Sava preia operațiunile de dezvoltare ale Louvre Hotels Group

Iulian Sava preia operațiunile de dezvoltare ale Louvre Hotels Group
person Horeca
access_time_filled

Iulian Sava a preluat operațiunile de dezvoltare ale prezenței grupului Louvre Hotels, în calitate de Development Manager România, Bulgaria și Moldova, fiind un strateg comercial, cu experiență în industria hotelieră (atât în plan național, cât și internațional), în special în planificarea cererii și stabilirea prețurilor, cu rezultate dovedite în poziționarea companiilor în topul piețelor din diferite țări.

În acest rol, Iulian și-a propus dezvoltarea afacerii, cu scopul de a crește prezența acestui lanț hotelier în țările menționate mai sus și de a susține proprietarii și investitorii de hoteluri în obținerea performanței comerciale. Astfel, este direct implicat în identificarea și crearea relațiilor cu proprietarii și investitorii, în vederea unor parteneriate excelente și durabile în industria hotelieră.

Louvre Hotels Group este unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari hotelieri din Europa, un jucător al ospitalității motivat de experiența și nivelul de satisfacție al oaspeților. Totodată, noua strategie de dezvoltare globală a Louvre Hotels Group și angajamentul acționarului Jin Jiang International de a susține planul de expansiune globală va conduce brandurile din cadrul grupului, proprietarii și oaspeții într-o călătorie de valorificare a oportunităților.

Louvre Hotels Group este dedicat misiunii sale de a construi viitorul ospitalității și de a oferi proprietarilor și oaspeților noștri soluții inovatoare, cum ar fi noul brand Tulip Residences pentru sejururi prelungite, eticheta vizionară „Smart” sau brandul recent lansat de hostel HoSho. Împărtășesc viziunea Louvre Hotels – spiritul antreprenorial și agilitatea sunt în ADN-ul nostru organizațional și este obligatoriu să ne bazăm pe acest lucru mai mult ca niciodată, pentru a le fi alături proprietarilor în această perioadă de recuperare și, totodată, pentru a construi parteneriate pe termen lung. În medie, peste 170 de noi hoteluri se alătură rețelei noastre în fiecare an”, specifică Iulian Sava.

Louvre Hotels Group
Cu o experiență de peste 45 de ani în industria hotelieră, Louvre Hotels Group este unul dintre principalii proprietari, operatori și francizori de hotel. În prezent, portofoliul grupului include peste 1.600 de hoteluri, peste 50 de branduri în 120 de tări, incluzând branduri ca Royal Tulip, Golden Tulip, Campanile, Tulip Residences, Kyriad, Kyriad Direct, Tulip Inn, sau Première Classe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302