Investiția în aqua park Venus din 1 Mai, în ultima fază de implementare

Investiția în aqua park Venus din 1 Mai, în ultima fază de implementare
person Horeca
access_time_filled

Ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) este pe cale să devină un complex modern, capabil să primească aproape 2000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile, în urma unor lucrări de reabilitare ce au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului.


Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generație.
Turiștii vor găsi aici șapte bazine pentru adulți și două bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare și terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită.


Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aqua park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, spune Radu Roșca, Președinte Executiv al Transilvania Investments.


În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ștrandului – refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc.- sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ștrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie a.c.


Despre Transilvania Investments
Transilvania Investments este un fond de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302