Minaro Hotel Tokaj – MGallery își face debutul oficial

Minaro Hotel Tokaj – MGallery își face debutul oficial
person Horeca
access_time_filled

MGallery Hotel Collection, unul dintre brandurile emblematice de lux ale Accor, a deschis oficial noua sa proprietate din Ungaria: Minaro Hotel Tokaj – MGallery. Situat într-o fostă carieră de andezit, hotelul în stil boutique este amplasat pe dealurile Tokaj, în regiunea viticolă din Ungaria, inclusă în Patrimoniul Mondial.


Minaro Hotel Tokaj – MGallery este o proprietate de cinci stele, cu 100 de camere amenajate în stil contemporan, repartizate pe 4 etaje, cu 10 apartamente junior și 3 suite de lux care oferă o experiență de saună în cameră. Designul hotelului este inspirat de vechea carieră și de natura înconjurătoare, iar numele Minaro provine dintr-o combinație autentică între aurul lichid din Tokaj – oro și locația hotelului – mina. Echipa renumită de designeri locali, și anume designerul de interior – Barna Gyula de la Interioor One Kft și designerul de exterior, Dudinszky Orsolya de la Dudinszky Tervezőiroda, au lucrat împreună și au creat o tema conceptuală pentru resort.

Apropierea hotelului de regiunea viticolă aflată în patrimoniul mondial, de Muzeul Vinului și de dealurile viticole completează accentul gastronomic al hotelului. Locația pitorească oferă oaspeților posibilitatea de a degusta o varietate de vinuri și de a se cufunda în spiritul regiunii în timpul șederii lor.
Hotelul va oferi cursuri de gastronomie personalizate, de la demonstrații culinare la degustări de vinuri, permițând oaspeților să descopere gusturile locale din Tokaj.

Deschiderea acestui hotel uimitor este o completare perfectă pentru MGallery Hotel Collection și începutul unei aventuri frumoase. Suntem încântați să creăm momente de neuitat pentru oaspeții noștri care călătoresc în Tokaj din întreaga lume. Cu ambianța unică a brandului de tip boutique MGallery, care duce ospitalitatea la un alt nivel, Hotelul Minaro, situat în afara drumurilor bătătorite, este o comoară a ospitalității internaționale în inedita regiune viticolă din Tokaj. Invităm oaspeții să descopere și să se îndrăgostească de designul unic al hotelului, de ambianța captivantă și de împrejurimile magice„, spune Dana Janigova Minaro Hotel Tokaj – MGallery General Manager.

Brandul MGallery Hotel Collection selectează și conservă cu grijă proprietăți unice din întreaga lume, formând o colecție istorică de hoteluri de tip boutique cu suflet autentic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302