Pizza Hut inaugurează un nou restaurant, de tip Express, în Târgu Jiu

Pizza Hut inaugurează un nou restaurant, de tip Express, în Târgu Jiu
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță extinderea restaurantelor de tip Express, prin deschiderea unei unități în orașul Târgu Jiu, județul Gorj. Conceptul Express presupune pregătirea și servirea produselor într-un timp scurt, de aproximtiv cinci minute, și pune la dispoziția consumatorilor o experiență rapidă, ca urmare a adaptării la diverse ocazii de consum.

Suntem bucuroși să anunțăm astăzi inaugurarea unei noi unități Pizza Hut în România, ținând cont de provocările pe care le traversăm, și să reconfirmăm astfel angajamentul pe care ni l-am luat față de consumatorii noștri în urmă cu aproape 28 de ani – a rămâne întotdeauna relevanți, conectați la cele mai noi trenduri ale pieței și la obiceiurile de consum. Conceptul de restaurante Express le oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de produsele lor preferate într-un timp cât mai scurt.
Strategia de business de anul acesta vizează în continuare expansiunea și inovația, astfel că, în decursul următoarelor luni, ne propunem să anunțăm și alte acțiuni de acest tip”,
spune Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Noul restaurant se află în zona de food-court a Centrului Comercial Shopping City Târgu Jiu, având o suprafață de aproximativ 70 mp, și funcționează în intervalul orar 10:00-22:00.
Odată cu deschiderea noii locații, Pizza Hut oferă locuri de muncă în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Asistent Manager și Director Restaurant.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 20 de restaurante de tip Dine-In, 21 locații Pizza Hut Delivery și 2 unități Express.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302