Popeyes România, un nou restaurant în Drumul Taberei

Popeyes România, un nou restaurant în Drumul Taberei
person Horeca
access_time_filled

Popeyes România continuă planul ambițios de expansiune la nivelul Bucureștiului și deschide restaurantul cu numărul patru pe 15 octombrie, în Centrul Comercial Drumul Taberelor.


Entuziasmul este imens și ne bucurăm că, începând cu 15 octombrie, vom fi mai aproape de și mai mulți fani Popeyes. Spiritul Popeyes și bucătăria din Louisiana oferă un gust unic pentru publicul din România. Miile de oaspeți care ne-au vizitat încă de la prima deschidere apreciază produsele noastre făcute din pui proaspăt, nu congelat, consistența acestora și mixul îndrăzneț de condimente Cajun, ce fac ca fiecare produs Popeyes să fie unul excepțional. Deschidem într-un nou centru comercial care este un important loc de întâlnire pentru bucureștenii din Drumul Taberei și abia așteptăm să celebrăm această deschidere împreună”, a spus Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.


Deschiderea din Centrul Comercial Drumul Taberelor face parte din planul de expansiune Popeyes în zone strategice din București, cu scopul de a oferi acces facil comunităților și vine în întâmpinarea dorințelor acestora, de a fi mai aproape. Oaspeții vor putea comanda produsele preferate atât la casa de marcat, cât și la kioskuri și prin aplicația de mobil Popeyes. Mai mult, la fiecare comandă plasată prin aplicație sau prin WebApp, vor primi puncte de loialiatate.
Popeyes România a deschis până în prezent trei restaurante în mall-uri importante din București: Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center și AFI Cotroceni. Următoarele inaugurări programate pentru anul acesta vin să consolideze poziția Popeyes în București, urmând ca în 2023, Popeyes România să se extindă și în alte orașe mari din țară.


Despre Popeyes®
Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu în stil New Orleans, care include produse de pui, creveți prăjiți și alte rețete locale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302