Stradale va deschide un restaurant la parterul U•Center

Stradale va deschide un restaurant la parterul U•Center
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante cu meniuri create de către Chef Foa, Stradale, a închiriat o suprafață de 827 de mp în proiectul de birouri dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București.

Prin această nouă locație Stradale deschidem nu doar un restaurant, ci un spațiu de evenimente, un loc perfect pentru petreceri corporate și private, dar și un hub social pentru comunitatea din zonă. Spațiul va beneficia și de o cafenea Mitzu, iar meniurile sunt așa cum ne-am obișnuit clienții, inspirate de bucătării din toate colțurile lumii și reinterpretate, preparate live în fața clienților“, a spus Chef Foa.

Ne alegem întotdeauna cu grijă partenerii alături de care intrăm în proiecte noi, iar Forte Partners este un partener pe care ni-l doream de multă vreme, U•Center fiind doar un prim proiect pe care îl vom dezvolta împreună. Odată cu deschiderea Stradale în U•Center ne extindem rețeaua într-o zonă nouă din București, reușind astfel să ajungem la cât mai mulți clienți corporate, aproape de biroul ori casa lor, acest mix fiind direcția în care noi ne îndreptăm tot mai mult atenția“, a declarat Bogdan Tiu, Director General Flavours Group.

Ne bucurăm că Stradale a ales U•Center pentru un nou restaurant din lanțul său, pentru că astfel le putem oferi angajaților din proiect, precum și comunității locale, o experiență culinară specială, semnată Chef Foa“, a spus Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners. „Această alegere reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a oferi toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități sociale”.

Despre Flavours Group
Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare sub semnătura lui Chef Foa. Ulterior s-a dezvoltat și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență 360o pentru toate simțurile. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. În 2015, a apărut Stradale, restaurant și ulteriro – Mitzu, cafenea. Acestea sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA sau Senatul României.

Bruto este cel mai nou brand al grupului și primul concept à la carte.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302