Produs nou în portofoliul 5 to go

Produs nou în portofoliul 5 to go
person Horeca
access_time_filled

Apa cu vitamine 5 to go & VIWA Vitamin Water este noul produs ce completează portofoliul 5 to go, începând cu luna mai. Noua gamă cuprinde șase sortimente naturale, cu un conținut ridicat de vitamine și minerale, și cu adaos de extracte de plante, precum ceai verde, ginkgo biloba, aloe vera, ce aduc beneficii suplimentare organismului. Toate produsele sunt fără îndulcitori artificiali, fără coloranți și conservanți artificiali și fără zahăr.
Dezvoltată ca rezultat al unui parteneriat strategic cu brandul VIWA, noua gamă de apă cu vitamine vine cu un nou ambalaj, mai mare, de 600 ml. Odată cu un nou ambalaj, cu un gramaj mai mare, brandul vine și cu o abordare mai sustenabilă, sticlele fiind realizate 50% din PET reciclabil.

„5 to go a depășit de mult granițele segmentului de cafea, devenind sinonim mai degrabă cu un stil de viață pe care îl regăsim frecvent în alegerile celor care fac parte din comunitatea noastră. Astfel, ultimii doi ani au însemnat pentru 5 to go #nudoarcafea și au adus diversificarea portofoliului de produse din cafenele, dar și o gamă dedicată pentru retail, cu produse sănătoase, cu aport scăzut de zahăr, bio, vegane sau fără gluten. Pentru noi, aceasta este o direcție strategică, de a dezvolta sub brandul 5 to go produse funcționale ce completează stilul de viață al consumatorului modern, produse mai sănătoase, ce aduc mai multă energie pentru a face față ritmului cotidian alert. Prin parteneriatul cu VIWA am putut răspunde cererii în creștere de pe segmentul de apă cu vitamine cu un produs ideal, cu gust deosebit și cu un aport benefic asupra organismului prin vitaminele și mineralele pe care le aduce, cele mai importante pentru viața de zi cu zi. Am urmărit de mult timp acest brand și am apreciat de la început calitatea produselor și promisiunea respectată față de consumatori, de a livra cea mai sănătoasă variantă de hidratare, cu vitamine și minerale”, a spus Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Noul produs este destinat atât segmentului HoReCa, cât și celui de retail, modern și tradițional și va putea fi găsit pentru început în toate locațiile 5 to go din țară, dar și în cele mai importante lanțuri de retail. Obiectivul este de a dezvolta rețeaua de distribuție până la finalul acestui an, pentru a crea premisele de creștere în 2023.

„După cinci ani de activitate intensă și dinamică pe piața din România, VIWA vitamin water continuă strategia de dezvoltare, investind constant în soluții inovatoare și durabile, în oferte competitive și produse adaptate cerințelor pieței. Parteneriatul dintre 5 to go și VIWA vitamin water combină expertiza cu know-how-ul și marchează un pas important în susținerea obiectivelor noastre strategice, și anume de a fi prezenți în toate ocaziile de consum și de a fi alături de clienți 7 zile din 7, oferindu-le produse și servicii personalizate”, a spus Sorin Boaje – Administrator & Director General Best Service Distribution – unic importator VIWA Vitamin Water în România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302