Un nou hotel ibis Styles se va deschide în Făgăraș

Un nou hotel ibis Styles se va deschide în Făgăraș
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță semnarea recentă a unui acord de franciză cu Leader D.G.S. Construct S. R. L. pentru deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Făgăraș. Hotelul va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș. Proprietatea își va primi primii oaspeți în trimestrul al treilea al anului 2024.

Hotelul ibis Styles Făgăraș Citadel va avea 68 de camere, inclusiv camere de familie și camere pentru oaspeții cu dizabilități, un hub social la parter, o zonă de primire, un bufet pentru micul dejun, un spațiu de prezentare pentru gustări, precum și o zonă de relaxare multifuncțională. Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de o parcare exterioară și de o sală de conferințe. Hotelul intră pe piață după renovarea majoră a unei proprietăți existente.


Autoritatea locală din Făgăraș pe care o reprezint sprijină parteneriatele dintre firmele antreprenorilor locali dinamici cum este Leader D.G.S. Construct SRL și actori globali cum este Accor Group, care-și propun să aducă bunele practici în industria ospitalității la noi acasă”, a spus Gheorghe Sucaciu, Primarul orașului Făgăraș.
„ibis Styles este special în sensul că îmbracă un concept inedit și surprinzător în fiecare destinație și invită călătorii să exploreze arta, istoria și cultura fiecărui loc în parte
„, adaugă Maria Drăgulin – Director de Dezvoltare Accor România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.
Prin parteneriatul nostru cu Accor, nu numai că aducem un hotel nou și modern în Făgăraș, dar dăm o nouă viață uneia dintre clădirile sale fermecătoare și împrejurimilor sale„, a afirmat Virgil Mardale, reprezentant al Leader D.G.S. Construct S.R.L.
Făgărașul este un punct de atracție turistică și se găsește pe ruta majorității circuitelor turistice de incoming, iar acest nou hotel va aduce mulți turiști de leisure și afaceri în oraș. A fost un proces de selecție a operatorului și suntem încântați că o companie internațională precum Accor va fi prezentă în această locație. Totodată, echipa noului hotel va beneficia de acces la formare profesională la cel mai înalt nivel„, a comentat Mircea Drăghici, Managing Partner EST Hospitality, consultantul acestui proiect.


Partea juridică a contractului de operare cu Accor Group a fost asigurată pentru Leader D.G.S. Construct S.R.L., de către avocat Lucian VIŢELARU și avocat Grațiela GRUIA.

Despre Accor
Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de co-working și multe altele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302