Food Bloggers Conference Summer Edition

Food Bloggers Conference Summer Edition
person Horeca
access_time_filled

Evenimentul dedicat tuturor celor pasionați de gătit și comunității active în mediul online, Food Bloggers Conference, revine cu o nouă ediție fresh, de vară, în format hibrid. Pe 8 iunie, la JW Marriott Hotel, creatori de conținut apreciați, chefs renumiți și profesioniști cu activitate recunoscută în domeniul culinar se reunesc pentru a oferi publicului multe informații utile și momente de inspirație într-o atmosferă de 5 stele.


Programul va fi alcătuit din trei sesiuni delicioase și servit cu multe noutăți din lumea gastronomiei. Evenimentul va debuta cu o sesiune despre colaborarea cu brand-urile și derularea campaniilor în social media, alături de creatori de conținut și de bun gust.
Cea de-a doua sesiune va fi o discuție deschisă despre tendințe actuale în arta culinară, împreună cu antreprenori români care gestionează proiecte de succes și găsesc oportunități inedite.
Conferința se va încheia cu o discuție inspirațională alături de unii dintre cei mai renumiți chefs, unde participanții vor afla idei noi, bune practici și exemple relevante, ingredientele principale fiind entuziasmul și voia bună.  


Astfel, la această ediție vor fi: Joseph Hadad (Chef), Cezar Munteanu (Chef), Nicolai Tand (Chef), Nico Lontras (Chef), Bogdan Alexandrescu (Chef), Geanina Staicu-Avram (Content Creator, Jamilacuisine.ro), Andra Constantinescu (Lecturer in Hospitality and Tourism Management, University of East London), Laura Eremia (Chef & Owner, Locasweets.ro), Melinda Teohari (Co-Owner Soro Lume & Owner Paninaro), Alexandra Blaș (Owner, Pickles), Ioana Romanescu (Pastry Chef & Owner Cupcake Philosophy), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger, DeMancare.ro), Adina Chițu (Photographer & Food Stylist), Adriana Sohodoleanu (Doctor în Sociologia Practicilor Alimentare), Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.foodbloggers.ro.
Pentru a fi la curent cu noutățile despre Food Bloggers Conference, puteți urmări pagina oficială de Facebook, pagina de Instagram și evenimentul de pe Facebook creat special.
Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl Romania și cu sprijinul ShanShi, Nespresso, Cirio, Costa d‘Oro, Paste Baneasa, Kenwood.


Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302