Un nou hotel Mercure se va deschide la Porțile de Fier, pe Dunăre

Un nou hotel Mercure se va deschide la Porțile de Fier, pe Dunăre
person Horeca
access_time_filled

Accor anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării. Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management și va fi lansat pe piață în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.


Mercure Porțile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziția călătorilor 70 de camere și suite confortabile și elegante, un restaurant, un bar și un lounge Privilege. Pentru evenimente private și de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferințe de 250 mp, două săli de consiliu mici și un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare și terapie, precum și de piscina în aer liber.
Noul hotel va fi amplasat pe Calea Timișoarei, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Locația este accesibilă atât cu mașina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timișoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât și cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orșova, Calafat, Bechet și Corabia.


„Un nou hotel Mercure lângă Porțile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinații turistice ale țării, consolidează și mai mult popularitatea zonei, atrage turiști internaționali și aduce standarde și practici moderne în domeniu. Acest acord va crește și va consolida rețeaua Accor în sud-vestul României, o piață cheie pentru grup în regiunea Europei de Est”,
spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

În 2019, Mercure a lansat noul său program de brand: Discover Local. Scopul acestuia este de a le oferi călătorilor posibilitatea de a descoperi regiunea pe care o vizitează într-un mod cu totul autentic și din trei perspective: gastronomie, vin și artizanat.
Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302