Un nou ibis Styles se va deschide pe litoralul românesc

Un nou ibis Styles se va deschide pe litoralul românesc
person Horeca
access_time_filled

Accor își extinde portofoliul din România prin semnarea unui nou acord de franciză cu Paradis Hotels & Resorts pentru transformarea hotelului Dana Holiday Club într-un nou ibis Styles Venus. Programat să își deschidă porțile în iunie 2024, acest proiect marchează debutul brandului ibis Styles pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus va avea – după renovare – 179 de camere generoase, inclusiv două apartamente exclusiviste, toate proiectate caracteristic brandului ibis Styles. Hotelul va avea, de asemenea, o zonă de mic dejun, o piscină exterioară generoasă, un bar la piscină, și o nouă sală de fitness menită să răspundă nevoilor de wellness ale oaspeților săi începând din 2025.
Recunoscută drept destinație cheie pe litoralul românesc, stațiunea Venus a cunoscut o revenire în ultimii ani prin renovarea proprietăților existente și dezvoltarea de noi hoteluri. Ibis Styles Venus își propune să contribuie la această renaștere, atrăgând oaspeții către facilitățile sale moderne și către frumusețea pitorească a coastei Mării Negre.
Design-ul de inspirație tropicală al viitorului hotel a fost conceput de SelfDezign – un studio tânăr, cu un spirit cool și inovator.


ibis Styles este renumit pentru designul său dinamic și temele inedite abordate, care se inspiră din cultura, istoria și frumusețea naturală a destinației. Fiecare hotel sub acest brand oferă o poveste unică și o experiență captivantă pentru oaspeții săi”, a remarcat Cătălina Toma, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria și Republica Moldova. Noul ibis Styles Venus nu numai că dovedește angajamentul nostru de a ne extinde prezența în România, dar sporește și atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Neagre.”
Rețeaua ibis Styles din România include ibis Styles Arad, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Styles Bucharest City Center, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Styles Dunarea Galati ibis Styles Pitesti Arges și ibis Styles Sibiu Arsenal. Odată cu adăugarea ibis Styles Venus, Accor continuă să își consolideze prezența în întreaga țară, oferind opțiuni de cazare diverse pentru călătorii locali și internaționali.


Suntem bucuroși de parteneriatul cu Accor și de venirea brandului ibis Styles în Venus„, a declarat Aurelian Marin, reprezentant al Paradis Hotels & Resorts, compania deținătoare a Dana Holiday Club. Această transformare ne permite să ridicăm Dana Holiday Club la noi standarde de ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu abordarea inovatoare și orientată spre client a brandului ibis Styles. Așteptăm cu nerăbdare să ne primim oaspeții în această unitate deosebită, unde își pot crea amintiri pentru toată viața înconjurați de farmecul stațiunii Venus.


ibis Styles este parte din Accor, grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.
Accor operează în prezent 20 de hoteluri în România, cu 2153 de camere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302